• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

To je pravo prijateljstvo! Sloboda Mićalović u dve rečenice čestitala Andriji Miloševiću rođendan i rekla sve

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prijateljstva sa muškarcima imaju svoje divne strane i potrebna su nam kao bilo koji drugi odnos

  • 1
sloboda mićalović i andrija milošević Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović se druži sa mnogima iz glumačke branše, a jedan od njih je i glumac Andrija Milošević. Proslavljenom glumcu i komičaru danas je 46. rođendan, te mu se Sloboda javno obratila emotivnim rečima.

- Srećan rođendan, druže moj najdivniji. Smej se, raduj se, grlim te - napisala je glumica.

Prijateljstvo između žene i muškarca je nešto u o čemu se tako malo govori pozitivno, s obzirom na to da je večito stavljeno u fokus samo kada se postavlja površno pitanje da li ono postoji i da li je zaista moguće.

Različiti stereotipi čine život ograničenim i dosadnim, pa može se reći da to svakako važi i za nešto što je u biti zdravo i korisno kao što je muško-ženstvo prijateljstvo.

Uostalom, ako nemamo muške prijatelje, kako možemo onda da se iole razumemo? Ponekad se čini da muškarci i žene žive u različitim realnostima, te nema sumnje da bi svaka žena želela da bolje upozna muški svet i obratno. Ako su nam očevi i braća ključne i neophodne figure u životu i muške prijatelje bi trebalo posmatrati na isti način. Prijateljstva sa muškarcima dozvoljavaju da druga strana nas dođe do izražaja, i ne, ovde nije reč o "devojka-brat" tipu, jer i kada pitate muškarce, reći će vam da prijateljstvo sa ženama zaista unosi drugačiju perspektivu i pruža im prostor u kojem će pokazati svoju ranjivu stranu.

Nikada nemojte na muške prijatelje da gledate kao na "bolje od ženskih" i odnos u kojem "ima manje drame", već razmislite kakva su to prijateljstva sa ženama o kojima imate takvo mišljenje, uvek imajući na umu da se u zdravim odnosima zdravo i dopunjujemo.

Prijateljstva sa muškarcima imaju svoje divne strane i potrebna su nam kao bilo koji drugi odnos - sestrinski, kolegijalni, majčinski...  Na kraju krajeva, neko je vaš prijatelj jer donosi vrednost u vaš život - a to nikako zavisi od njegovog pola. Ali sasvim je moguće da muškarci i žene budu prijatelji - i mogu biti najbolji prijatelji!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marić o Laušu: "Za mene si bio neko ko je nosio život dostojanstveno. Hvala ti za sve"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • Danijel

    6. avgust 2024. | 17:01

    Pravi prijatelji ne čestitaju rođendan putem društvenih mreža. 🤷🏻‍♂️

    Podelite komentar