• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tom Kruz promenio lični opis estetskim korekcijama, čak su i hirurzi šokirani: Evo šta je sve uradio

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teško da bi stručnjacima mogla da promakne neka od njegovih estetskih korekcija

  • 0
Tom Kruz Foto: Tanjug/AP/Willy Sanjuan/Invision

Na zatvaranju Olimpijskih igara, i pored svih vratolomija koje je izveo Tom Kruz (62) - najviše pažnje privuklo je njegovo lice, na kome se jasno vidi da je posegao za estetskim korekcijama. Njegovo lice je na trenutke delovalo "zamrznuto" - činilo se kao da se napreže da bi se nasmejao ili pravio bilo kakvu mimiku, a ujedno ima i pomalo podbuo izgled.

Već dugo se spekuliše da je glumac potrošio preko 50.000 dolara na različite estetske zahvate na licu, a sve kako bi stao na put starenju. Ako uporedimo njegove sadašnje fotografije sa onima iz 2017. očigledna je promena u njegovom liku.

Plastični hirurg Šem Japa rekao je za "Daily Mail" da je moguće da se Tom Kruz podvrgao zatezanju lica u kombinaciji sa presađivanjem masti. Na mrežama se komentariše da lice glumca izgleda otečeno.

"To može da bude efikasna kombinacija i to je operacija koju sam često radim, ali morate da pazite na količinu masti koju stavljate u lice. Kako starimo, dešaavju se dve stavri, koša se opuštatako da lice pada i vide se dublje bore od nosa do usta, vilice i opušteniji vrat. Gubimo i volumen oko slepoočnica i sredine lica, što može da dovede do mršavijeg izgleda.

Fejslifting vraća tkivu lica mladalački izgled, dok salo, koje se uzima sa drugih delova tela, obično sa stomaka ili bokova, i stavlja u lice uz pomoć sićušnih injekcija, nadopunjuje izgubljeni volumen. Ali te masti će se i dalje ponašati kao trbušno salo, čak i na licu. Zato upozoravamo pacijente ako se udebljaju, to će biti prilično vidljivo na licu, zato morate biti razumni oko količine masti koja se ubrizgava u lice.

Doktor je dodao da višak masti na licu kaarkteristično izgleda: "To je natečen izgled nalik maski gde sredina lica deluje ukočeno".

Stručnjaci, takođe, veruju da je Kruz radio i funkcionalnu rinoplastiku, laserske tretmane, te da se podvrgnuo liposukciji podbratka i ubrizgavanju filera u području jagodica. Posebno "bode" oči činjenica koliko su Tomovi obrazi popunjeni.

(Ona.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Salma Hajek izvela Toma Kruza na večeru i dogodila se histerija: Nije mogla da ga odbrani od žena

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On