• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rajan Rejnolds nikada nije odigrao ples za kojim internet ludi: Ko je u kostimu na početku novog "Dedpula"?

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubedljivo je pobedio na audiciji, a Rajan priznaje da nikada ne bi mogao tako da odigra

  • 0
"Dedpul i Vulverin" Foto: 20th Century Studios/Marvel Studios

Još uvek su fanovi "Marvel" filmova pod utiscima novog filma, gde se konačno ujedinjuju likovi Dedpula i Vulverina. Rajan Rejnolds i Hju Džekmen odradili su, očekivano, sjajan posao i ovo je dvojac koji se možda nije očekivao, ali je definitivno bio potreban.

Rajan je pomogao da zaživi lik Dedpula, duhovitog, sarkastičnog i dosta drugačijeg junaka od drugih. Tako, kao i u prethodnim filmovima, i ovoga puta je odrađen fenomenalan intro. Dok je u toku borba na samom početku, lik Dedpula plaše uz hit iz 2000. godine "Bye bye bye", grupe NSYNC.

Uz to, dodatan smeh je donela i koreografija, kad je u opakom kostimu sa oružjem plesao Rajan Rejnolds - ili se barem tako činilo, jer je sjajan posao odradio u prikazu celog karaktera. No, koreografija je postala pravi hit na mrežama i svi je uče i izvode za svoje pratioce, a u nekoliko navrata, ako ste na "toj strani Tiktoka", mogli ste sigurno naići i na mladence koji izvode ovaj ples na svojim venčanjima.

@yanbuwu Deadpool Dance #deadpool #deadpool3 #wolverine #byebye #edit ♬ sonido original - YANGB🖤

Međutim, upitali su Rajana kako je naučio koreografiju, a on je jasno odgovorio da on definitivno nije u toj sferi talentovan i da su pomoć potražili od pravih plesača. Pohvalio je dečka čiji je snimak pobedio na audiciji, Nika Polija.

@nickfpauley
Coincidence that i chose to wear red and black? 🤔
♬ original sound - nickfpauley

Nik Poli je na svom Tiktoku pokazao i kako je došlo do audicije i kako je izgledao čitav proces učenja pokreta i koraka, ali i kako je izgledalo samo snimanje u kostimu.

Kako objašnjava u snimku, bio je kod roditelja u poseti kada ga je menadžerka nazvala i rekla da hitno nauči koreografiju za ovaj hit. Na snimku se vidi kako pokušava, greši i kako je izgledalo kada ju je usavršio i poslao. Ubrzo, dobio je poziv koji mu je promenio život. Rečeno mu je da je prošao audiciju i da će se pojaviti u najnovijem filmu i to u ulozi, kako ga nazivaju "Denspula".

@thesilverbackbros Friend "So will you learn the Deadpool/NSYNC dance and do it with me at my Wedding?" Me "Hold my Beer"... #byebyebye #deadpoolandwolverine #nsync #deadpool #wedding #weddingdance #tiktokdance #music #weddingtiktok #dance #wolverine #bride #bridedance #whitedress #happy #friend #friendswedding #craxtonwood #mates #ryanreynolds #hughjackman ♬ Bye Bye Bye - From Deadpool and Wolverine Soundtrack - *NSYNC

Otkako su saznali za njega, fanovi junaka su pružili maksimalnu podršku plesaču, a njegovi prijatelji već uveliko traže da odigra na njihovim veseljima poznati deo koreografije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radila je sa Donatelom Versače, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On