• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je dečko čuvenog vozača F1 sa kojim je Šumaher već 2 godine: Nikad se ne svađaju i senzacionalno su srećni

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ralf Šumaher otkrio je u 49. godini svoju istopolnu vezu i to u objavi na društvenoj mreži. Od tada se svet pita ko je njegov izabranik

  • 1
Etjen, Ralf Šumaher, dečko Foto: Instagram.com/etn_cst

Otkako je Ralf Šumaher na društvenim mrežama objavio tokom prošlog meseca da je u istopolnoj vezi, strani mediji bruje o njegovom izabraniku sa kojim se viđa poslednje dve godine. Ralf je mlađi brat Mihaela Šumahera, koji se oporavlja od užasne skijaške nesreće još od 2013. godine, a vesti o njegovom zdravlju su strogo čuvana tajna tokom protekle decenije.

A ko je zapravo Etjen - dečko čuvenog vozača Formule 1? Pre svega, on živi u Nici u Francuskoj i Šumaherov je poslovni menadžer. Par se upoznao kada je Ejten počeo da vodi poslove bivšeg vozača F1. Nije tačno poznato kada je njihova profesionalna veza postala romantična, ali bliski prijatelj para je sugerisao da su zajedno skoro dve godine.

Etjen brine o poslovanju i finansijama bivšeg F1 vozača, a kako prenose mediji poput "The Sun", oni svoje zajedničko vreme provode na relaciji Kejptauna u Južnoj Africi i Nice na francuskoj rivijeri. Uprkos udaljenosti od Ralfa, koji živi u Austriji, navodi se da par uspeva da provede dosta vremena zajedno.

Ralf je na svojoj Instagram stranici podelio iskrenu objavu o sebi kako stoji ruku pod ruku sa drugim muškarcem na čamcu, a ispod fotografije je napisa: „Najlepša stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera sa kojim sve možeš da podeliš“.

Ovoj objavi se mnogo obradovala Karmen Gajs, nemačka TV ličnost koja je prijatelj ovog para.

- Imaš najboljeg partnera, Etjena, koga možeš da zamisliš. Posle dve godine konačno možete pokazati svoju ljubav svetu - napisala je i objavila da je ovaj par "senzacionalno srećan" i da "nikada nisu imali svađu ili spor".

Šumaherov lični život bio je predmet interesovanja tokom cele njegove trkačke karijere. Ralf se 2001. godine oženio sa Korom-Kerolin Brinkman, sa kojom je dobio sina Dejvida - koji je takođe postao trkački vozač, a par se razveo 2015.

Ralfov sin David je takođe napisao prelepu poruku ispod Šumaherove objave.

- Veoma sam srećan što si konačno našao nekoga sa kim zaista osećaš da se osećaš veoma prijatno i sigurno, bez obzira da li je [to] muškarac ili žena, ja sam 100% iza tebe tata i želim ti sve najbolje i čestitke - poručio je sin svome ocu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Za njega ne postoji kraj! Šumaher danas slavi 50. rođendan, a poklon od Ferarija mami suze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • Kute

    29. avgust 2024. | 08:53

    Bože me sačuvaj ovih.

    Podelite komentar