• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uradio" je nos, kapke i vilicu u Turskoj: Toliko je neprepoznatljiv da mu sada treba novi identitet

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slike čoveka pre i posle operacija izazvale buru na društvenim mrežama

  • 1

Slike momka pre i posle hirurše intervencije u Turskoj ostavile su ljude na društvenim mrežama potpuno zapanjenje do te mere da su mnogi rekli da se toliko promenio da mu je sada "potreban novi identitet".

Fotografije je na Instagramu podelila je jedna turska klinika gde se na prvom snimkku vidi čoveka kako pozira za kameru sa zabačenom kosom i stisnutim usnama. Ali već na drugoj - on izgleda potpuno drugačjie, takoreći isklesanije, samo u istoj pozi, osim što se pored plastičnih operacija dodatno i ošišao.

Pišući o procedurama u naslovu, klinika je saopštila da su operacije sprovedene kako bi čovek postigao "zlatni presek". Ovo se odnosi na idealnu proporciju lica gde je rastojanje između očiju 1.618 puta veći od širine.

- Postizanje zlatnog preseka: rinoplastika, podmlađivanje donjih kapaka i korekcija vilice. Lepota vašeg lica leži u njegovoj harmoniji, a zlatni presek je ključ za postizanje savršenog balansa. Kombinovanjem rinoplastike za oplemenjivanje nosa, podmlađivanja donjih kapaka za osvežavanje umornih očiju i korekcije vilice za poboljšanje kontura vašeg lica, može stvoriti prirodno uravnotežen i mladalački izgled - napisali su stručnjaci sa klinike i nastavili: - Ove procedure rade zajedno kako bi vaše crte dovele u savršenu proporciju, naglašavajući prirodnu lepotu i simetriju koje definišu zlatni presek. Rezultat? Sjajniji, samopouzdaniji!

Ova objava je prikupila hiljade lajkova, a mnogi su ostali zatečeni koliko ovaj čovek sada izgleda drugačije.

- Kakva je ovo vradžbina? - uzviknuo je jedan, dok je drugi primetio: - Potreban mu je novi identitet.

I iako su neki rekli da izgleda sjajno, drugi su priznali da je i ranije izgledao dobro.

- Da li je pokušavao da promeni svoj identitet i da se sakrije od vlasti? Zato što nije morao sve to da uradi da bi izgledao sjajno - primetila je jedna korisnica mreža, dok su se i drugi složili: - Već je bio prelep.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Estetska hirurgija: Gde je mera i kako je pronaći?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • Dragana B.

    2. septembar 2024. | 09:51

    Bas je savrseno izvedeno!Momak je imao mnogo ruzan nos i tu je trebalo uraditi ,estetski zahvat i sve ostalo, u skladu sa tim, dobio je idealan, izgled!Pozdravljam.!

    Podelite komentar