• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšeni šef ozloglašene grupe, ima preko 100 dece širom sveta, a nikad se nije ženio

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cela priča o tome da je otac stotinu dece ima zanimljiv obrt i dodaje još više bizarnosti i onako kontroverznoj biografiji šefa "Telegrama"

  • 0
Pavel Durov Foto: Tanjug/AP

Generalni direktor "Telegrama" Pavel Durov nedavno je otkrio da je saznao da ima oko 100 dece širom sveta. Interesantno je to što se Durov nikada nije ženio niti bio u ozbiljnoj emotivnoj vezi.

Ali cela priča o tome da je otac stotinu dece ima zanimljiv obrt i dodaje još više bizarnosti i onako kontroverznoj biografiji šefa "Telegrama".

Pre oko 15 godina, Pavelu Durovu se obratio prijatelj sa molbom da donira spermu klinici, kako bi istoimeni prijatelj mogao da ima dete. Durov, iako u početku skeptičan, na kraju je izašao u susret. Međutim, na zahtev šefa klinike, koji je tvrdio da je Durov "visokokvalitetan donatorski materijal", ozloglašeni biznismen je pristao da bude redovni donator.

Klinika na kojoj se prijavio za donaciju sperme nedavno je navela da je rođeno 100 dece u 12 zemalja samo zbog njegove donacije sperme. Zanimljivo je da je pre nekoliko godina prestao da donira spermu, ali klinika tvrdi da se ona i dalje koristi u velikim IVF klinikama širom sveta, koje su je zamrznule i koriste je na zahtev, prenosi "Economictimes".

Ilon Mask je uporedio Durova sa mongolskim kraljem Džingis-kanom koji je neslavno poznat kao otac hiljade dece.

Podsetimo, Durov je uhapšen u subotu uveče na aerodromu "Le Bourget" kod Pariza, saopštili su "TF1 TV" i "BFM TV".

Njegova aplikacija "Telegram" nezvanično se tereti za razne kriminalne akcije, od "oružja za rusko-ukrajinski rat" do dečje porrnografije.

U Srbiji je "Telegram" postao poznat kao ozloglašena aplikacija na kojoj su postajale grupe od desetine hiljade članova, čiji su korisnicni nedozvoljeno delili intimne fotografije i video-klipove devojaka, kao i maloletnih devojčica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On