• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je ovaj čovek? Alan iz "Dva i po muškarca" promenio lični opis, pričao i o novoj saradnji sa Čarlijem Šinom

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popularni sitkom snimao se 10 godina i bio je u vrhu najgledanijih

  • 0
Jon Cryer Foto: CBS Collection Collection / Everett / Profimedia

Legendarni sitkom "Dva i po muškarca" osvojio je srca gledalaca zbog humora koji nas je iz epizode u epizodu zasmejavao do suza.

Glavni likovi, Čarli, Alan i Džejk Harper pre ravno 20 godina bili su u punom jeku popularnosti, i iako ih znamo u tom, "mlađem" izdanju, danas oni izgledaju totalno drugačije, makar kada je reč o Alanu kog je igrao Džon Krajer.

Neverovatna transformacija kiropraktičara u seriji mnoge je ostavila u čudu jer izgled koji sada "fura" je nešto neočekivano. Totalno je oćelavio što je potpuno dovelo do njegove promene izgleda, iako je u licu i dalje prepoznatljiv. Da bi možda dao dodatnom šarmu, pustio je bradu što je dalo opet neku dozu specifičnog izgleda.

Krajer je još tokom snimanja sitkoma koje je trajalo deceniju, počeo da gubi kosu, ali to nije bilo toliko kritično, mada je ipak pokušavao da je prikrije raznim sprejevima pa čak i perikama. Ipak, na kraju je prihvatio svoju ćelavost i problem sa kojim se bore muškarci.

Početkom godine su se pojavile spekulacija da će se nastaviti snimanje popularnog sitkoma, sa originalnom postavom, ali je Džon bio izričit u tome da ne želi da ima više ikakve veze sa Čarlijem Šinom koji mu je igrao starijeg brata.

- Kada smo snimali "Dva i po muškarca", Čarli je bio najplaćeniji televizijski glumac, ali je uspeo sve to da upropasti. Sve to natera čoveka da se zamisli. Želim mu sve najbolje, volim ga i drag mi je, ali ne bih voleo više sa njim da sarađujem - rekao je Krajer, prenosi "Variety".

On je po epizodi zarađivao oko 550.000 dolara, pa se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 70 miliona dolara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kortni Koks na klaviru svira temu iz serije "Prijatelji"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On