• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Barbra Strejsend mu je maćeha, a on živi kao beskućnik i ima 160 kg: Sin slavnog glumca zaprepastio svet

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dotakao je dno, a u detinjstvu je bio mirniji i pošteniji od rođenog brata

  • 0
Barbra Strejsend Foto: Profimedia

Barbra Strejsend i suprug Džejms Brolin žive, predvidljivo, u raskošnoj vili u Malibuu okruženoj sa 3.000 grmova ruža, koju je časopis za dizajn enterijera prošle godine nazvao "idiličnom oazom".

Ali za Brolinovog problematičnog mlađeg sina Džesa, dom je mali motel na periferiji umetničkog omiljenog kalifornijskog grada Ohajia. Ovaj 52-godišnjak – brat čuvene zvezde iz filma "Osvetnici" Džoša (56) – nedavno je primećen ispred hotela sa tri zvezdice, koji se nalazi na prometnom autoputu preko puta kafića i frizerskog salona, kako piše "Daily Mail".

Godine 2011. živeo je u pohabanom kamionu u gradu nakon što mu je ponestalo povereničkog fonda koji je nasledio od majke.

Džejn Agi prva je od tri supruge njegovog oca, koja je tragično poginula u saobraćajnoj nesreći 1995. goine, 10 godina nakon razvoda. Nakon što se kamion raspao, Džes je počeo da leži na ulici, a uslikano je i kako traga za hranom po kontejneru. U to vreme, njegov polubrat od maćehe Barbare, rekao je da je Džes odbio pomoć.

Ponudili smo pomoć i podršku i nastavljamo da to činimo. Mnogo ga volimo i želimo mu samo najbolje - rekao je jednom prilikom.

Jess Brolin Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos ponudama za pomoć, Džes je još uvek u privremenom smeštaju deceniju kasnije i nikada nije pokušao da ponovo pokrene svoju šou-biz karijeru koja je bila ograničena na dva filma i jedan period produženog zaposlenja koji je usledio 2001. godine kada je radio kao producent na TV-u. Džesov skromni motelski smeštaj je u potpunoj suprotnosti sa luksuznim kućama u kojima je uživala njegova poznata porodica i raskošnim rezidencijama u kojima je uživao kao dete. Dok tata Džejms i maćeha Barbra imaju raskošno imanje u Malibuu, brat Džoš trenutno živi u seoskoj kući sa šest spavaćih soba vrednoj 7,1 miliona dolara u Montesitu – poznatom i domu princa Harija i Megan Markl, kao i Opre i Keti Peri.

Kao deca, Džoš i Džes su odgajani u krilu luksuza na ranču u Paso Roblesu, a zatim u vili u Santa Barbari. Ali uprkos njihovom raskošnom okruženju, Džoš je ranije sebe opisao kao "zanemareno bogato dete" čije su divlje tinejdžerske godine provedene u krađi automobila da bi finansirao naviku droge, u intervjuu iz 2014.

Ipak, izgleda da je Džes izvukao lošiji kraj njihovog detinjstva.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo sugrađane da li bi letovali sa roditeljima: "Moji više ne vode na more"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On