• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Damiano David kao Nikola Tesla: Poznati frontmen Menskin benda zapanjio sve pojavom na MTV dodeli nagrada

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanski rok muzičar pohvaljen je zbog klasičnog, ali smelog, holivudskog stila, koji je iznenadio je sve zbog njegove neverovatne sličnosti sa srpskim naučnikom

  • 0
Nikola Tesla Damiano David Foto-montaža: Profimedia/akg-images, Tanjug/AP

Frontmen italijanskog benda Menskin Damiano David imao je veoma upečatljivu pojaviu na dodeli MTV video muzičkih nagrada za 2024. godinu.

David je na scenu izašao kao prezenter, obučen u smelo Etro odelo inspirisano 70-im godinama. Iako David inače "gura" svoju prepoznatljivu estetiku, zbog čega je uvek veoma prepoznatljiv i na crvenim tepisima, ovaj put njegov stilski izgled, pohvaljen zbog klasičnog, ali smelog, holivudskog stila, iznenadio je sve zbog njegove neverovatne sličnosti sa - Nikolom Teslom.

I stvarno, sličnost je neverovatna.

MTV dodele nagrada Foto: Tanjug/AP

Braon oversize trodelno odelo, sa dva reda dugmadi ispod revera, kao i kravata "tupih" crveno,plavo, bele boje, presečene sa crnom, uz belu košulju i elegantne, zaista je odisalo duhom nekadašnje pojave Nikole Tesle. Ali Davidova frizura i brkovi, na dugačkom licu italijana koji se šeretksi osmehivao prisutnima, odavali su utisak da čuveni italijanski pevač u potpunosti kanališe srpskog naučnika na crvenom tepihu.

Uostalom, pogledajte sliku i sami.

MTV dodele nagrada Foto: Tanjug/AP

David je takođe nagovestio svoj predstojeći solo projekat, dok su obožavaoci bili željni da vide da li će se njegova devojka, Dav Kameron, pojaviti sa njim. Pevač je ipak odlučio da prisustvuje dodeli nagrada solo, fokusirajući se na otkrivanje više detalja o svom samostalnom umetničkom pravcu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dve modne revije inspirisane nasleđem Jelene Savojske u Italijanskoj ambasadi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On