• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Potomak naftnog milijardera danas ne može da plati benzin: Holivud ga se odrekao zbog optužbi o kanibalizmu

N. K.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Bizaran život nekada najpoželjnijeg glumca

  • 0
Armie Hammer Foto: Profimedia/The Photo Access

Tri i po godine nakon što je holivudski lepotan Armi Hamer prvi put optužen za seksualno zlostavljanje i mogući kanibalizam, osramoćeni glumac i potomak naftnog tajkuna kaže da ne može da plati benzin, zbog čega je proda svoj kamion.

To je poslednja kontroverza u sagi nakon što je navodno izgubio finansijsku podršku svoje bogate porodice, promenio karijeru i preuzeo posao prodaje tajm-šera u letovalištu na Kajmanskim ostrvima.

U slučaju da ste malo zbunjeni oko toga kako smo završili ovde, sastavili smo vremenski okvir optužbi protiv glumca hit filma "Call Me By Your Name".

Razvod

Do sredine 2020, Armi Hamer glumi više od decenije rame uz rame sa najvećim holivudskim ikonama.

Desetog jula on i njegova desetogodišnja supruga Elizabet Čembers objavili su svoj razvod u izjavama na "Instagramu".

- Trinaest godina kao najbolji prijatelji, srodne duše, partneri i potom roditelji. Bilo je to neverovatno putovanje, ali zajedno smo odlučili da okrenemo stranicu i nastavimo dalje od našeg braka - pisala je Elizabet.

Par je zajedno bio u karantinu na Kajmanskim ostrvima, ali nakon što je objavio razdvajanje, Hamer se navodno vratio u Los Anđeles.

Početak optužbi

Anonimna žena, koja je išla pod nadimkom @houseofeffie, objavila je na "Instagramu" da je imala četvorogodišnju aferu sa Hamerom, tokom koje kaže da joj je slao slikovite i nasilne tekstove o kanibalizmu, fantazijama o silovanju i njegovoj želji da joj popije krv.

Ona tad objavljuje kolekciju tekstova i snimke dopisivanja, kao i poruke koje su navodno stigle od njegovih drugih bivših.

- Žene su mi prilazile sa svojim pričama o aferama dok smo razgovarale, preplavljene tugom, o danima i noćima bez spavanja i jela, a neke su završile u hitnoj pomoći - pisala je.

Dan kasnije, Hamer dobrovoljno izlazi iz filma koji je snimao sa Džej Lo i njegovu ulogu preuzima Džoš Djuamel.

Glumac poriče sve optužbe.

Potom, Kortni Vučeković, osnivačica poznate aplikacije, izlazi u javnost sa tvrdnjama da se viđala sa Hamerom 2020. od juna do oktobra, i da ju je podvrgao emocionalnom zlostavljanju i seksualnom prinuđavanju. 

- Radio je neke stvari sa mnom koje mi nisu bile prijatne. Iz bog zna kog razloga me je ubeđivao da su te stvari u redu i dovodio me je u neke opasne situacije gde ja nisam bila dobro, on je jako pio, a ja nisam i to me je plašilo - govorila je.

Pejdž Lorenc, 24-godišnja Hamerova bivša devojka, koja je navodno izlazila sa njim četiri meseca 2020. godine, potvrđuje priče njegovih bivših.

Lorencova kaže za „Pejdž Siks“ da ju je Hamer navodno žigosao i naneo joj modrice, seksualno je prisiljavao i fotografisao bez njenog pristanka. 

Hamerovi advokati negirali su optužbe, govoreći da je svaka veza bila pod obostranim pristankom.

U međuvremenu, isplivale su fotografije vezane devojke, za koje je Armi tvrdio da su mu "ukradene iz telefona".

"Zla krv"

"Vanity Fair" objavio je bizaran članak o milijarderskoj porodici Hamer, koji opisuje Hamerovo odrastanje na Kajmanskim ostrvima i otkrio više uznemirujućih detalja o njegovim rođacima.

Njegov deda je, na primer, navodno ubio čoveka u svojoj kući u Los Anđelesu zbog kockarskog duga.

- Armi me je napastvovao četiri sata, mislila sam da će me ubiti - progovorila je javno Efi, na konferenciji za štampu.

Na samom kraju maja 2021. godine, Hamer je napustio Kajmanska ostrva i prijavio se u ustanovu za lečenje na Floridi zbog „problema sa drogom, alkoholom i seksom“, u čemu ga je bivša žena u potpunosti podržala.

No, porodica i Holivud u potpunosti su se odrekli plavookog glumca. Otac ga je izbacio iz nasledstva, a agencija za talente je poništila ugovor.

Armi je bio na crnoj listi.

Odbrana i priznanje 

U intervjuu za "Air Mail" iz 2023., njegovom prvom za dve godine, osramoćeni glumac priznao je da je bio emocionalni zlostavljač, ali tvrdi da su njegovi seksualni susreti bili sporazumni.

On tvrdi da je Efi, koja ga je optužila za silovanje, planirala "sve detalje" navodnog napastvovanja.

Iako Hamer kaže da je postojala „neravnoteža moći“ u njegovim odnosima, porekao je njihove navode o telesnim povredama.

Zatim je priznao da ga je pastor seksualno zlostavljao sa 13 godina, što je dovelo do njegovog interesovanja za BDSM.

Zbog dugova, pokušao je da oduzme sebi život.

Kancelarija okružnog tužioca Los Anđelesa izdala je izjavu da neće pokretati optužbe za seksualni napad protiv Hamera.

- Zbog složenosti veze i nemogućnosti da dokažemo seksualni odnos bez pristanka, nasilnog odnosa, nismo u mogućnosti da dokažemo slučaj van razumne sumnje - navodi se u saopštenju do kojeg je došao "CNN".

Hamer je na vest odgovorio na svom "Instagramu", napisavši: "Veoma sam zahvalan okružnom tužiocu što je sproveo temeljnu istragu i došao do zaključka da sam sve ovo vreme stajao uz njega, da nije počinjen nikakav zločin. Radujem se što ću započeti dug i težak proces ponovnog sastavljanja mog života sada kada je moje ime očišćeno."

O kanibalizmu

Hamer je porekao da je ikada jeo ljudsko meso kad se pojavio kod Pirs Morgana, u julu ove godine.

- Želim te toliko potpuno da je skoro kao da želim da te pojedem. Ali ne mislim da je to ništa drugačije nego kada neko pogleda bebu i kaže "o moj Bože, pogledaj te slatke male debele noge, samo želim da te pojedem". Postoji deo mozga koji kontroliše agresiju ljupkosti - govorio je.

On tvrdi da su njegovi seksualni susreti bili sporazumni. Što se tiče konkretnih navoda da je žigosao ženu, on se seća da je ona uzela „vrh malog noža“ da bi „nekako urezala slovo A" kao deo scenarija za koji tvrdi da je unapred dogovoren.

- Mislim, nije bilo ni krvi u situaciji. Više je ličilo na ogrebotinu - kaže on, a prenosi "Vulture".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On