• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novaka Đokovića prozivaju na mrežama nakon hapšenja muzičkog mogula: Zameraju mu jednu objavu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Društvene mreže bruje o staroj teniserovoj objavi u kojoj hvali uhapšenog repera Paf Dedija: "Izbriši to!"

  • 0
Novak Đoković i reper Paf Didi, Paf Dedi, Sean Combs P Diddy Foto-kolaž: Tanjug/Strahinja Aćimović, APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Muzičar Šon Didi Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, i dalje je u fokusu javnosti nakon što je uhapšen i zadržan u pritvoru po optužnicama za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije.

Mnoge poznate ličnosti su bili redovni gosti na njegovim čuvenim "Belim" zabavama koje su definisale čitavu jednu eru, a održavane su u njegovom domu u Ist Hemptonu između 1998. i 2009.

Međutim, zbog prijateljstva sa kontraverznim muzičkim mogulom, sada se na udaru kritika javnosti našao i naš najpoznatiji sportista Novak Đoković. Korisnici X-mreže iskopali su teniserovu objavu iz 2011. godine, kada se i saznalo da su njih dvojica prijatelji, pošto je poznati reper došao na US Open kako bi podržao Đokovića u meču protiv Rogera Federera.

Posle meča teniser je na konferenciji za novinare potvrdio da poznaje muzičara od ranije.

- Bilo je sjajno što je bio tamo. Upoznali smo se na jednoj zabavi, ali o detaljima ne mogu da govorim. Bilo je zabavno. On je, očigledno, ogromna zvezda u šoubiznisu, uspešan je i ima snažan karakter. Mislim da je način na koji me je podržao bio veoma interesantan - rekao je tada teniser nakon pobede Federera.

On se na tadašnjem tviteru zahvalio Didiju na podršci i dodao kako njegov tim smatra da je reper "veoma kul".

U svetlu novih saznanja o reperovoj reputaciji, ova stara objava izazvala je veliku buru na društvenim mrežama, nije ni čudo što mnogi, poznavajući našeg tenisera, najdobronamernije mu poručuju: "Izbriši to, bolje za tebe".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Seksi Džej Lo prvo sedela u krilu vereniku, a onda zavrckala sa bivšom velikom ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On