• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Džastin Biber prvi put nakon Didijevog hapšenja: Posetio crkvu, a evo kako se nosi sa celom situacijom

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je zaista bio sa reperom 48 sati i koliko je "upozorenja" stavio u tekst pesme?

  • 0
Džastin i Hejli, Justin,  Hailey Bieber Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džastin Biber i Hejli su ispraćeni kako odlaze u crkvu na večernju službu, a nakon večere u restoranu, krenuli su kući.

Biberovi su pre mesec dana postali roditelji sina Džeka Bluza Bibera, ali se Džastin našao ponovo na naslovnicama i "vrućoj ringli" interneta, nakon što je reper Pi Didi uhapšen.

Ovo je prvi put da je u javnosti od hapšenja, a kako navodi izvor za "People", Džastin trenutno živi u "srećnom balončiću" kako se nedavno ostvario kao otac.

- Svestan je Didijevog hapšenja, ali ne želi na to da se fokusira. Samo želi da se fokusira da bude dobar tata i muž - rekao je izvor.

Džastin i Hejli, Justin,  Hailey Bieber Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznanstvo Džastina i Pi Didija: Da li je kao mlad pao na "igru moćnog čoveka"?

Naime, Džastin je poznavao Pi Didija kada je započinjala njegova karijera, dok je imao 15 godina. Pevaču Ašeru je tada Džastin bio "poveren" i bio mu je mentor, a reper koji je sada priveden i kome su pripisane teške optužbe za trgovinu seksom i nasilje na njegovim čuvenim žurkama, uveo je Ašera u sjajan svet slave. Tako da, na neki način, Pi Didi je "držao sve konce" u rukama.

Pored priča koje su sada ponovo aktuelne, ali iz mnogo mračnijeg ugla, koje se tiču Džastina i Didija i njihovog druženja i žurki, kruže i snimci mladog 15-godišnjeg Bibera, koji je sa Didijem jednom "proveo 48 sati".

- On ima 48 sati sa Didijem, gde se družimo i šta radimo ne možemo da otkrijemo. Dato mi je "starateljstvo" nad njim. On je potpisao sa Ašerom, a ja sam imao zakonsko starateljstvo nad Ašerom kada je snimio svoj prvi album. Nemam možda zakonsko starateljstvo nad njim (Biberom), ali narednih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno ludovati - rekao je Didi u tom snimku.

Na konto te situacije i "dvodnevnog" druženja, Didijev nekadašnji telohranitelj i pomoćnik, rekao je da se seća kada je Džastin došao u Didijevu kuću i da mu je rečeno da doveze novi "Lamburdžini" i postavi ga u dvorište. Tu nastaje situacija, kako se priseća telohranitelj, kada Didi pokazuje automobil Džastinu i nonšalantno kaže: "Želiš jedan ovakav? Može biti tvoj".

- Bio je to samo jedan od onih telefonskih poziva, u suštini: "U gradu sam, dovedite Džastina. Želim da ga fascinirate na kratko".  Imajte u vidu da je bila i kratka poseta. I samo je vikao na njega, nisu ostali zajedno 48 sati i sve to on je samo pričao laži, (Džastin) ostao je oko sat, dva - navodi on, piše "Mirror".

Upozorenje kroz tekst: Upoznao je "tamnu" stranu industrije i to je ostavilo veliki trag

Ovo je jedna od situacija druženja mladog Bibera i tada 40-godišnjeg repera, a primeti se da je to ostalo na periodu kada je Džastin bio klinac, jer se nešto novije slike ne mogu naći, zbog čega mnogi smatraju da se Džastin udaljio od svega i da je izašao sa "traumama" iz njihovog druženja. Mnogi fanovi zabrinuti su da je to uticalo na njegovo psihičko stanje. Da je pokušao da se udalji od Didija, mnogi misle da se videlo i u jednom snimku njihvoog susreta, kada mu je Didi rekao da se "ne druže više kao nekad i da li je to zbog silnih turneja i punih arena", nakon čega je mladi Džastin promucao da može da se javi njegovom timu.

Takođe, svi su počeli da analiziraju pesmu "Usamljen" koja je veliki hit pop zvezde. U pesmi konkretno kaže:

- Svi su me videli bolesnog. I činilo se da nikog nije bilo briga. Kritikovali su stvari koje sam radio kao glupi klinac.

Šta da imaš sve, a nikog da te pozove? Možda bi me tad poznavao. Jer, imao sam sve, ali niko nije slušao. To je samo usamljenost. Tako sam usamljen. Usamljen.

U jednom još intervjuu, Biber govori o mladim izvođačima koji su nalik njemu, doživeli svetsku popularnost rano. Konkretno je za Bili Ajliš govorio da će uvek biti tu i da "ne želi da joj se dogodi što i njemu".

- Da, samo štitim te trenutke, jer ljudi uzimaju zdravo za gotovo... susrete... i... samo želim da je zaštitim. Ne želim da prođe kroz bilo šta što sam ja prošao. Ne želim to nikome - iskreno je priznao sa suzama u očima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I dečaci plaču, a Džastin Biber rado govori o svojim suzama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On