• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepotom i izgledom je zaludeo žene širom sveta: Ko je Išan Kater, mladi Indijac i glumac u usponu?

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potiče iz poznate bolivudske porodice

  • 0

Mladi Indijski glumac Išan Kater (28) je sve gledaoce popularne serije"The perfect couple" na Netfliksu privukao svojom pojavom. Iako je do sada karijeru gradio na indijskom tlu, ovim projektom je napravio i korak ka Holivudu jer se upravo ta uloga smatra njegovom prekretnicom u karijeri.

- Biti deo ove produkcije otvorilo mi je nove perspektive u glumi. Uloga je zahtevna i izazovna, a rad s internacionalnom ekipom bio je neprocenjiv. Ovo je tek početak. Nadam se da će moja uloga u ovoj seriji otvoriti vrata drugim projektima na međunarodnoj sceni. Voleo bih da radim na filmovima i serijama koje izazivaju publiku i donose nove priče - rekao je on, prenosi "The Variety".

Smatraju ga jednim od najzgodnijih glumaca mlađe generacije.

"Ok, zaljubila sam se u ovog tipa", "Seriju gledam samo zbog njega" ... samo su neki od komentara na račun ovog očito privlačnog glumca.

- Publika bi zbog Šutera, mog lika u seriji, mogla početi gledati indijske glumce u drugom svetlu. Svestan sam važnosti pozicije u kojoj predstavljaš celu grupu. Srećan sam što sam imao priliku to napraviti kroz ovaj lik i nadam se da sam napravio pomak za sve ostale - dodao je on.

Na Instagramu ga trenutno prati skoro dva miliona ljudi, a svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali je ipak nedavno otkrio da nije singl. Ipak, indijski mediji su objavili da se radi o manekenki Čandni Bainz i samo su se u par navrata videli zajedno u javnosti.

Karijeru je započeo u Bolivudu

Stekao je prepoznatljivost u Bolivudu zahvaljujući ulozi u romantičnoj drami Dhadak iz 2018. Njegov talenat primećen je i u filmu "Beyond the Clouds".

Išan dolazi iz poznate bolivudske porodice - otac mu je glumac i scenarista, a polubrat mu još jedan popularni indijski glumac.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ima 3,6 miliona pratilaca i najpraćenija je Srpkinja na Instagramu: A vi nemate pojma kako se zove

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On