• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova slika koja kruži može da uništi princa Harija: Nakon Pi Didijeve žurke završio sa njim go u krevetu?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova fotografija definitvno će potresti kraljevsku porodicu

  • 0
princ Hari, Pi Didi Foto: Shutterstock/Altopix, Tanjug/AP

Nakon što je Šon "Didi" Kombs uhapšen u septembru 2024. pod optužbama koje uključuju trgovinu ljudima i reketiranje, ponovo su se pojavile brojne fotografije američkog repera sa raznim poznatim ličnostima i političarima. Jedna fotografija, za koju se činilo da prikazuje Kombsa zajedno sa princom Harijem i Kanjeom Vestom, ponovo je stavljena u centar pažnje nakon što je postala viralna u martu 2024.

Korisnici "X" izvukli su neosnovane zaključke o Harijevoj vezi sa Kombsom, uz mnoštvo objava koji ukazuju na seriju fotografija njih dvojice zajedno. Princ Vilijam je takođe bio prisutan na događaju, iako nije dobio ni približno istu količinu negativne pažnje zbog fotografisanja sa Kombsom.

Fotografije nastale 1. jula 2007. na događaju upriličenom u čast i za pomen princeze Dajane, prikazuju dvojicu braće sa Dedijem. Ova fotografija definitvno će potresti kraljevsku porodicu mnogo više nego što se očekivalo, zbog brojnih teorija koje kruže o odnosu Paf Dedija i princa Harija.

Ali, zašto je samo Hari na stubu srama?

Društvenim mrežama kruži još jedna fotografija od tog dana, navodno, a van ovih sa žurke, na kojoj su navodno Pi Didi i Princ Hari dok leže zagrljeni u krevetu. Autentičnost ove fotografije još uvek nije potvrđena, ali s obzirom na to da su braća Vilijam i Hari pre 15 godina bili česti gosti Didijevih žurki, mnogi ljudi ne sumnjaju u verodostojnost ove fotografije.

Vojvoda od Saseksa se nije oglašavao u vezi sa novim, za njegov imidž kompromitujućim fotografijama i trenutno nema potvrde ko su muškarci na fotografijama, te ova priča i dalje ostaje na nivou teorije zavere.

(Ona.rs/Yahoo/X)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On