• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lijam Pejn je "vrištao upomoć nama pred očima": Ogrlica koju je stalno nosio svedoči njegovom mentalnom stanju

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta ona simboliše

  • 0
Lijam Pejn Liam Payne Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon tragične smrti Lijama Pejna 16. oktobra 2024. godine, teorija sa društvenih mreža je postala viralna, sugerišući da je pevačeva ogrlica sa zihernadlom možda bila simbol njegovog lošeg mentalnog stanja.

Bivša zvezda One Directiona preminula je nakon pada sa balkona hotela na trećem spratu u Buenos Ajresu, a obdukcija je otkrila "politraumu" i "unutrašnje i spoljašnje krvarenje" kao uzroke smrti, prenosi "TMZ". Utvrđeno je da je Pejn bio pod uticajem droga, uključujući opasnu supstancu "kristal", za koju se zna da izaziva agresivno ponašanje i halucinacije.

Korisnica mreže "X", @monike_monica, podelila je fotografiju na kojem vidimo Pejna kako nosi ogrlicu sa zihernadlom, objašnjavajući šta to znači: "Ako neko nosi ogrlicu/narukvicu sa zihernadlom svaki dan, obično je to obećanje da se neće ubiti, pogotovu ako je već pokušao samoubistvo".

Obožavaoci su izrazili slomljeno srce zbog te teorije, a jedan korisnik je prokomentarisao: "Lijam je vrištao u pomoć nama pred očima".

Lokalna policija je potvrdila da je Pejn koristio drogu i pronašla kokain u njegovoj hotelskoj sobi, za koji veruju da je doprineo njegovom nestabilnom ponašanju pre njegove smrti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On