• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rijaninom dečku preti 24 godine zatvora? Učestvovao u pucnjavi teškim oružjem, isplivali detalji i šokirali

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvanično saopštenje iz policije otkrilo šta se dogodilo te večeri

  • 0
Rijana Asap Rocky Foto: Tanjug/AP

Poznati američki muzičar ASAP Roki, koji je u emotivnoj vezi sa pevačicom Rijanom i sa njom ima dvoje dece, pod optužbama je da je učestvovao u teškoj pucnjavi za koje je suđenje u toku.

Naime, ASAP Roki je uhapšen u avgustu 2022. godine, a ovo iznenadno hapšenje šokiralo je fanove širom sveta. Tada se vratio kući sa odmora sa Rijanom i uhapšen je na međunarodnom aerodromu u Los Anđelesu. Sada kada se reperu sudi, saznaje se da mu preti duga zatvorska kazna.

Prema saopštenju za štampu koje je podelio Ks nalog LAPD-a 2022. godine, policajci su uhapsili repera zbog napada vatrenim oružjem. Reper je navodno bio umešan u incident sa pucnjavom koji se dogodio u novembru 2021. u Holivudu.

- Dana 6. novembra 2021, Aron u 22:15 časova, došlo je do svađe između dva poznanika u oblasti Selma avenije i Argajl avenije u oblasti Holivuda. Svađa je eskalirala i dovela do toga da je osumnjičeni pucao iz pištolja na žrtvu. Žrtva je u incidentu zadobila lakšu povredu i kasnije je zatražila medicinsku pomoć. Nakon pucnjave, osumnjičeni i još dva muškarca pobegli su peške iz tog područja - navodi se u saopštenju.

Na drugom mestu u saopštenju za štampu, LAPD je naveo da su detektivi otkrili da je osumnjičeni upravo ASAP Roki. On se izjasnio da nije kriv za dva krivična dela napada poluautomatskim vatrenim oružjem, prenosi "Hollywoodlife".

Suđenje reperu zbog navodnog pucnjave zvanično je počelo 21. oktobra 2024. Ako bude proglašen krivim po svim tačkama optužnice, Roki bi mogao da se suoči sa do 24 godine zatvora.

Izdanje je objavilo da je Rokijev advokat Džo Takopina rekao da "nisu razočarani, nisu iznenađeni" i da su "očekivali da će izaći na suđenje" i da su "sve vreme planirali suđenje".

- Roki će biti opravdan kada se sve ovo kaže i uradi, bez sumnje - dodao je Takopina.

Rijana je i dalje u vezi sa njim i čvrsto stoji uz svog čoveka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Porodice žrtava stigle na suđenje Blažiću: Otac devojčice ubijene u Ribnikaru došao da pruži podršku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On