• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Džej Zi i Bijonse su gori od Didija, oni su satanisti, imali su stotine žrtava": Slavna pevačica podigla glas

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oni su jedan uvrnuti par, imali su stotine žrtava"

  • 0
Piers Morgan, Jay-Z, Beyonce Foto-kolaž: Karl Black / Alamy / Alamy / ,Roka / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock

Prošle nedelje, britanski voditelj i novinar Pirs Morgan u svojoj emisiji "Bez cenzure" ugostio je pevačicu i tekstopisca Jaguar Rajt, koja je godinama unazad upozoravala industriju na Pi Didija.

Dok je razgovarala o decenijama navodnog nedoličnog ponašanja muzičkog mogula, Rajtova je „neočekivano iznela nekoliko ozbiljnih optužbi o Džej Ziju i Bijonse“.

- Videla sam šta rade - ritualno ponašanje, drogiranje, stavljanje devojaka u kofere pa izbacivanje na ulicu, to je užasno, i sve se radi pod zaštitom, potpisanim ugovorima i isplaćivanjem velike svote novca - rekla je Rajtova, a prenosi "Latimes". 

- Četiri godine govorim "nije samo Didi, već Džej Zi i Bijonse". Džej Zi je gori od Didija. Oni su jedan uvrnuti par, imali su stotine žrtava - prenosi "Deadline".

Nakon što je Pirs kontaktiran od strane Aleksa Spiroa, advokata moćnog para, video je cenzurisan a voditelj je paru uputio javno izvinjenje. Međutim, ostaje zanimljiva činjenica da je Dejmon Deš, bivši muzički partner Džej Zija, rekao da je "većina Rajtovih tvrdnji istinita i da je Džej Zi bio usko povezan sa Džefri Epstinom".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u "Kralja lavova"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On