• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Postajem pećinska žena kada ga vidim": Obnažene slike Havijera Bardema dok se tušira uslikala je supruga

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

A sve ovo je fotografisala njegova supruga!

  • 0
Javier Bardem, Havijer Bardem Foto: Tanjug/AP

Magazin "The Gentleman’s Journal" bogatiji je za desetak fotografija obnaženog Havijera Bardema, a iza objektiva nije bio niko drugi već njegova supruga Penelope Kruz. Kroz ovaj set jasno je da su strasti između njih i dalje prisutne i da im brak održavaju još i poverenje, zajednički interesi, poštovanje i međusobna podrška za sve ono čime se bave.

Penelope Kruz i Havijer Bardem upoznali su se na setu španskog filma "Jamon Jamon", Bigasa Lune, davne 1992. godine i upravo to bila je tema razgovora novinara sa Bardemom.

Kada su se upoznali na snimanju filma koji u prevodu znači "Šunka, šunka", Penelope je imala samo 16 godina.

- Ona je imala 17, a ja 22. Bio je to njen prvi film a meni jedan od mojih prvih filmova. Veliki film. Upoznali smo se na probi garderobe, gdje smo se pogledali, i valjda se nešto dogodilo. Nešto što nema nikakva objašnjenja i nadilazi logiku i rasuđivanje - rekao je Bardem.

Havijer je otkrio da su se strašno privlačili na snimanju, ali da nijedno od njih nije htelo da napravi prvi korak. Na kraju ih je spojio zajednički prijatelj, koji je organizovao zabavu, na kojoj su se napili.

Na kraju, ljubavna veze s Penelope Kruz je započela zvanično nakon snimanja filma "Vicky Cristina Barcelona" 2007. godine.

Penelope i Havijer su 2022. godine postali jedan od šest bračnih parova u istoriji gde su oboje nominovani za Oskara - u istoj godini, za istu kategoriju - najboljeg glumca i glumicu, ali za različito ostvarenje.

- Nemam ništa drugo na umu samo ove fotografije Havijera Bardema koje je fotografisao moj neprijatelj (njegova žena) Penelope Kruz za neki časopis. Ona sa naočarima je đavolski seksi i zaista sam počela da dahtam kada sam je videla. E, to ČOVEK!!! Svaki gram moje biseksualnosti napusti moje telo kada vidim Havijera Bardema. Postajem pećinska žena kada ga vidim. Prvobitni poriv me obuzima i želim da mi zapali vatru i ulovi mastodonta i udari me po glavi i odvuče u našu pećinu da rodim deset dečaka. Bolesno je!!!! Ja sam bolestna!!! - napisala je autorka "Mummy Dearest Podcast" apropo ovih seksepilnih fotografija.

Svi hvalospevi na račun Bardenovog izgleda računaju se i kao pohvale za oštro oko Penelope Kruz i njene fotografske veštine.

Bardem i Kruz su se venčali 2010. godine. Imaju dvoje dece, Lea i Lunu.

(Ona.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Andrija Milošević otpevao Breninu pesmu "Čačak" na engleskom jeziku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On