• 0
 ≫ 

Posle teške godine pevačica svilenog glasa slavi 54. rođendan

 ≫ 

Pevačica prepoznatljivog glasa i brojnih hitova koji su obeležili razna kinematografska ostvarenja ponosno nosi svoje godine

  • 0
Selin Dion Celine Dion Foto: Profimedia/AFP/PHILIPPE WOJAZER, Profimedia/KCS Presse/Cyril Pecquenard

Za Selin Dion godine su samo broj koji joj nikada nije predstavljao problem i čime se nikada nije opterećivala, jer su dela koja je stvorila neprolazna i bezvremena. Emotivne pesme u njenom izvođenju ostale su za sva vremena, filmovi poput Oskarima nagrađenog Titanika ne bi bili isti da nije čuvene kompozicije koju je Selin ukrasila svojim vokalom. 

Kako je i sama prošle godine, uoči svog 53. rođendana, napisala: "Ne brojim godine, ali još uvek jedem tortu, to je sigurno". Ove godine slavi 54. rođendan, uprkos svim okolnostima koje su je zadesile usled situacije sa pandemijom, ali i njenim zdravstvenim stanjem.

Početak godine bio je izuzetno težak za pevačicu, jer je zbog zdravstvene krize morala da odloži nastupe. Nadala se da će se vratiti nakon što je zbog pandemije odložila turneju, ali je potom otkrila da je lošeg zdravlja i da joj to otežava da se bavi svojim poslom. Dion je bila primorana da otkaže ostatak turneje sredinom januara, rekavši fanovima:

- Stvarno sam se nadala da ću moći da nastupam, ali pretpostavljam da samo moram da budem strpljivija i da sledim režim koji mi lekari propisuju.

Ona živi za svoju muziku, nastupe i fanove, a na bini se, kaže, oseća najsrećnijom. To je dokazala i u februaru 2016. godine kada je nastupala u Cezarovoj palati u Las Vegasu, iako je nešto ranije sahranila svog dugogodišnjeg partnera, supruga Renea Angelila, koji je preminuo nakon borbe sa rakom grla samo nekoliko dana pre svog 74. rođendana.

Muzički mogul nije bio samo muž poznate pevačice i podrška u ličnom, već i profesionalnom smislu. Angelil je bio njen menadžer od samog početka i bio je uz nju na trnovitom putu do vrha međunarodnih superzvezda. On je bio taj koji je u njenim devojačkim godinama stavio svoju kuću pod hipoteku kako bi finansirao njenu prvu ploču.

Njegova smrt bila je veliki udarac za Selin, ali planetarno popularna pevačica uložila je ogroman napor da se vrati na scenu samo nekoliko nedelja nakon što je bila primorana da se oprosti od životnog saputnika.

Posvetivši nastup pokojnom suprugu, Selin je oduševila masu u Las Vegasu. Pevačka ikona borila se sa svojim unutrašnjim nemirima u nesumnjivo jednom od najistaknutijih nastupa u karijeri.

Emocije su se najviše osetile dok je pevala pesmu "All by myself". Uprkos naboju emocija, ispratila je svaku notu, ispevavši refren sa toliko snage i toliko uverljivo koliko biste očekivali od Selin u njenim najboljim trenucima. Ali, u jednom trenutku sve joj je postalo previše, jer su je emocije preplavile. Ipak, hrabro se pribrala, a publika je pokazala podršku, ljubav i divljenje muzičkoj heroini koja se suočila sa nepodnošljivim gubitkom.

Pored mnogih prepreka, uz svoje toje dece i muziku Selin nastavlja svoju životnu priču. 

Video: Jekatarina (50) je najlepša baka Evrope

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona