• 0

Branka Petrić ima jasnu poruku: Svako treba da sačuva sebe i neguje jedinstvenost koju poseduje

Branka Petrić, dama koja jednako blista i pleni svojom energijom u životu i na sceni, sada kao i u svojoj mladosti, ispričala je da joj je baš Ajris Apfel bila inspiracija za pripremu jedne od njenih mnogobrojnih uloga. Sada joj je i modna inspiracija

  • 0
Branka Petrić, kampanja Iris Apfel, H&M Foto: Nikola Rudić

Glumačka legenda Branka Petrić zna kako da oboji dan najlepšim bojamaDama koja jednako blista i pleni svojom energijom u životu i na sceni, sada kao i u svojoj mladosti, ispričala je da joj je baš Ajris Apfel bila inspiracija za pripremu jedne od njenih mnogobrojnih uloga.

- U predstavi „Arzamas” igrala sam majku, koja je jedna prava gospođa puna energije. Neodoljivo me je podsetila na Ajris, po svom načinu života i odevanja, te sam je tako i zamislila dok sam vežbala ulogu. Ona je žena koja poziva na hrabrost i upravo zbog toga ima takvu moć. Za mene je to čista inspiracija. Svako treba baš poput nje da sačuva sebe i neguje jedinstvenost koju poseduje - istakla je Branka.

Povodom lansiranja nove kolekcije sa čuvenom Iris Apfel, u saradnji sa brednom H&M, Branka je pokazala sve čari žene dovoljno smele da bude drugačija.

Ajris Apfel, proslavljena modna kreatorka i muza, vodi se devizom „više je bolje, a manje je dosadno“. Jedinstvenim osećajem za modu inspiriše mnoge, a uvek originalna, prethodne godine je svoj jubilarni, 100. rođendan, proslavoila na 100. spratu najviše stambene zgrade na svetu na Menhetnu.

- Drukčije razmišljaš, drukčije se i oblačiš - rekla je Branka Petrić noseći jarkozelenu haljinu u spotu za najnoviju kolekciju i dodala da se stil neguje odmalena.

- Boje gospođe Ajris pobeđuju monotoniju. Ona je hrabra žena. Po njoj, bolje je više - rekla je glumica, koja je pandan originalnosti čuvene Ajris Apfel.

"Iris Apfel x H&M kolekcija", poput same Ajris ohrabruje ljude da kroz odevanje pokažu ko su, šta žele da kažu i da se istovremeno dobro zabave. Klekcija je sada dostupna i svim drugim smelim damama u Srbiji, u  H&M prodavnici u Ulici Kneza Mihaila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona