• 0
 ≫ 

Brazilska lepotica puni 41 godinu: Impresivna karijera Alesandre Ambrosio

 ≫ 

Jedna od najplaćenijih lepotica i dalje ostavlja bez daha svojim zavodljivim pogledom ispod obrva

  • 0
Alessandra Ambrosio

Foto: Profimedia/Face to Face

Jedna od najpoznatijih modela i Viktorijinih anđela ušla je u petu deceniju života, a iza sebe ima 25 godina rada u modelingu, gde je poslednjih deset i više provela na A listi modnih diva.

Njena karijera i dugovečnost u industriji postavili su zlatni standard za one koje dolaze posle nje. Da bi se osvrnula na svoj impresivan rad, brazilski supermodel se prošle godine udružila sa prijateljem i saradnikom Stjuartom Šajngom kako bi kreirala knjigu koja se sastoji od zapanjujućih fotografija snimljenih u poslednje dve decenije.

Alessandra Ambrosio Alesandra

Foto: Profimedia/Abaca Press/Ampilhac Mireille

One svedoče o njenom radu i životu van sveta mode, apredgovor za knjigu pisao je Kelvin Klajn. Svaki deo knjige budi toliko lepih uspomena, a knjiga ima i surovo iskrenih momenata koji su rezultirali emotivnim slikama, kako je objasnila i sama Alesandra.

Nije baš marila za manekenstvo tokom odrastanja, budući da je patila zbog velikih "klempavih" ušiju, ali postavši tinejdžerka, na sebe i taj svet je počela da gleda drugačije. Opčinjena glamurom supermodela i transformacijom koju su mogli da ostvare sa svakim različitim snimanjem i kampanjom, poželela je i da sama radi isto.

Ambrosio je bila Viktorijin anđeo poslednjih deset godina i pojavila se na više od 70 naslovnica međunarodnih časopisa, čime je postala šesta najbogatija manekenka na svetu. Činila je jako dobre i nesvakidašnje poteze, kako kroz svoju karijeru, tako i kroz biznis ulaganja.

Izglasana je i pojavila se na listi "100 najlepših ljudi sveta" magazina "People". Njena posvećenost poslu nije jenjavala ni nakon porođaja, pa je samo tri meseca nakon rođenja ćerke Anje prošetala pistom sa sve krilima, a 2011. postala je prva manekenka koja je ponela krila teška 15 kilograma.

Povukla se sa modeling scene u 2017. godine, ali nije prestala da radi kampanje i jednako je tražena kao i u najboljim danima svoje impresivne karijere. Na svom Instagram profilu stalno deli intimne trenutke sa svojom porodicom, a mnogi tvrde da je ćerka Anja nasledila maminu lepotu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona