• 0
 ≫ 

Ko je prava Dženifer Lopez: Dokumentarac o njenom životu, majčinstvu i slavnom nastupu na Superboulu

 ≫ 

Uskoro sledi premijera filma koji verno prikazuje Dženifer kakvu do sada nismo videli

  • 0
Dženifer Lopez

Foto: Instagram/jlo

Dženifer Lopez će biti tema novog dokumentarnog filma koji će biti premijerno prikazan 8. juna na večeri otvaranja "Tribeca Film Festivala", pre nego što će 14. juna krenuti sa prikazivanjem na Netfliksu.

Film nosi naziv "Halftime" i pratiće Lopez dok pokušava da balansira između karijere, privatnog života i svog aktivizma. Naravno, velika pažnja posvećena je i njoj kao majci, a sve to dok se pripremala za nastup u poluvremenu Superboula 2020. (Super Bowl) sa Šakirom.

- Oduševljeni smo što možemo da prikažemo "Halftime", inspirativni dokumentarni film koji ističe aktivizam Dženifer Lopez kroz njen kultni nastup na poluvremenu Superboula - kaže suosnivač "Tribeca Festivala" i izvršna direktorka "Tribeca Enterprises" Džejn Rozental.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Film koji svedoči o njenoj latinokulturi prikazaće se premijerno samo nekoliko blokova dalje od mesta gde je ona odrasla - Bronks.

Režiserka Amanda Mikeli obećava da će gledaocima dati uvid u "pravu" Džej Lo. Prikazaće Dženifer koja se bori sa teretom slave i majčinstva i kako uspeva da svoj glas koristi za dobrobit drugih.

- Moćno pripovedanje priča  bilo u muzici, filmu ili igricama, podstiče nas da se borimo za univerzalne vrednosti koje povezuju čovečanstvo - kaže Robert De Niro, suosnivač festivala. Naglasio je kako nas ovaj film podseća na to.

Najava dokumentarca usledila je samo nekoliko dana nakon što su se pojavile vesti o veridbi Džej Lo sa Benom Aflekom, iako njihova veza neće biti prikazana u filmu.

Pre tri godine superzvezda je igrala uzavrelu Ramonu u filmu "Hustlers" i time zaslužila svoju drugu nominaciju za Zlatni globus. Ona je njen lik oživela svojim umećem plesa, što je takođe pokazala i u svom nastupu na Superboulu.

Taj snimak,  na kom se pojavljuje i Šakira, zabeležio je rekord od preko 231 milion pregleda na Jutjubu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona