• 1

U pink kabrioletu stiže prava Barbi: Margo Robi će glumiti najpoznatiju lutku

Ljubitelji i ljubiteljke najviše se raduju Barbikinom garderoberu

  • 1
Margot Robbie, Barbie

Foto: Profimedia/Backgrid UK/BACKGRID

Margo Robi će zvanično biti nova Barbi! Uloga najpoznatije plavuše nije isprva trebala da pripadne njoj, već glumici Ejmi Šumer. Film o Barbiki je prvobitno trebalo da napiše Diablo Kodi sa Ejmi Šumer u glavnoj ulozi, ali nakon što je pisac napustio projekat izjavio je da je bio "bukvalno nesposoban da napiše Barbi scenario".

Ljubitelji i ljubiteljke najviše se raduju Barbikinom garderoberu. Na prvim fotografijama koje su se pojavile Margo Robi nosi gornji deo sa plavo-belim prugama, upotpunjen trakom za kosu na tufnice i narukvicom od perli. Njena plava kosa natapirana je i sa blagim talasima.

Očekivali smo je možda svu u roze boji, ali tek ćemo videti šta će film doneti, jer estetika ne može mnogo odstupati.

Tokom intervjua za Vog u avgustu 2021. godine, Robi je nagovestila da uloga Barbi "dolazi sa mnogo prtljaga" i "mnogo nostalgičnih veza". Objasnila je i da od radnje ne treba da imamo neka predvidiva očekivanja.

- Ljudi uglavnom čuju da je film o Barbi i pomisle da znaju kakav će taj film biti, a onda čuju da ga Greta Gervig piše i režira, pa kažu: "Oh, pa, možda ipaka ne znamo".

Barbi se prvi put pojavila 1959. godine nakon što je Rut Hendler, jedna od osnivača firme za igračke "Mattel", bila inspirisana posmatranjem svoje ćerke Barbare kako se satima igra sa papirnim lutkama. Prema Mattelovoj veb-stranici, ona je prepoznala priliku da bude šampion i inspiriše devojčice uvođenjem trodimenzionalne lutke koja im pokazuje da mogu biti sve. Prva Barbi je imala plavu kosu, plave oči i nosila je kupaći kostim. Barbi je bila sve - od sekretarice do astronauta i prve dame.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • NN

    28. april 2022. | 19:29

    Margo... lepa je ko lutka

    Podelite komentar