• 1
 ≫ 

Ešli Grejem progovorila o komplikacijama na porođaju i o nedavnom pobačaju

 ≫ 

Majka troje dece kaže da nije mogla da sedi, pa čak ni da puzi nakon toga i da je u krevetu u ležećem položaju ostala četiri dana, a da nedelju dana nije mogla da hoda

  • 1
Ešli Grejem

Foto: Instagram/ashleygraham

Ešli Grejem i njen suprug Džastin Ervin su u januaru dočekali rođenje svojih sinova blizanaca. Ipak, ova srećna prilika nije prošla bez komplikacija. Manekenka je za magazin Glamour ispričala sve o porođaju kod kuće i otkrila da je izgubila litre krvi i da nije mogla da hoda nedelju dana nakon mučnih nekoliko sati poroda.

Nakon što je rodila blizance u razmaku od nešto više od dva sata, Grejemova kaže da se onesvestila i da je osetila da neko pokušava da je dozove.

- Kada sam se konačno osvestila, pogledala sam okolo i videla sve prisutne. Samo su mi govorili: "Dobro si. Dobro si. Dobro si". Nisu hteli da mi odmah kažu da sam izgubila litre krvi. Nisu hteli da mi kažu da je jedna od babica morala da me prevrne, da pritisne prst tačno iznad kosti moje vagine da bi pokušajte da zaustavite krvarenje.

Majka troje dece kaže da nije mogla da sedi, pa čak ni da puzi nakon toga i da je u krevetu u ležećem položaju ostala četiri dana, a da nedelju dana nije mogla da hoda.

Grejem je tokom ovog intervjua otkrila da je doživela pobačaj u februaru 2021. Nakon što se vratila u Njujork iz Nebraske, zatrudnela u januaru 2021, na rođendan svog muža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

- Bili smo tako uzbuđeni, ali krajem februara imala sam pobačaj. Bilo je razarajuće; osećala sam da je to jedan od najvećih gubitaka koje sam ikada doživela. Shvatila sam u tom trenutku kroz šta su mnoge druge majke prošle. Već sam imala dete i gledanje u njega je bio jedini način da ublažim svoj bol, a ipak je gubitak bio tako bolan. Ne mogu ni da zamislim koliko to srceparajuće mora biti za žene koje još nisu imale decu i za one koje su više puta izgubile dete - obrazložila je Grejem.

Osim što se borila sa fizičkim zdravljem i prilagođavanjem životu sa blizancima, Grejem dodaje da je morala da se prilagodi svojoj fizičkoj transformaciji.

- Dugo nisam mogla da hodam kako treba, a kamoli da vežbam. Tresla bih se, nisam se osećala ni fizički ni emocionalno dobro. Planirala sam da se vratim na posao posle osam nedelja, ali kada sam se videla u ogledalu, i dalje sam se osećala kao da sam trudna.

- Radim u industriji koja od mene očekuje da se vratim na posao u telu koje izgleda isto kao pre trudnoće - pritisak koji nijedna žena, ni u jednoj industriji, ne zaslužuje da oseti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knix (@knix)

Da bi odagnala ova društvena očekivanja da se "vrati" u svoj nekadašnji oblik tela, Grejem se udružila sa brendom "Knix" kako bi pokrenula novu kampanju donjeg veša za posle porođaja pod nazivom "Otkrij sebe".

Video: Najveći modni i lifestyle događaj na ovim prostorima: My Global Fashion Awards

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Nena

    28. maj 2022. | 17:16

    Ešli je oduvek plus sajz model.. Sto sve i nije fer prema punijim ženama, jer su plus sajz modeli iznad proseka, ne vidi im se debljina u licu, imaju obline, ali i struk. Dakle ugovor da nastupa bucmasta je njena jedina karijera od uvek. Porodjaj kod kuće je rizik, pomoć ne može da se pruži kao u opremljenoj ustanovi, ako nesto krene po zlu. Tada su i sekunde bitne. Ovo pomodarstvo donelo je porast loših ishoda u svetu. Čuvajte se, žene. Porodjaj dodje i prodje. Manite se straha od uslova u bolnici, bitno je da bude kadra i opreme za svaku eventualnost. Brzo se dodje kuci, ne rizikujte ni promil sebe i bebu.

    Podelite komentar