• 0

Održana radionica "A šta kad uspeš?": Ili kako je to kad žena ženi daje vetar u leđa

Osnaživanje žena da stanu iza sebe je nešto što je danas veoma potrebno, a najbolji vetar u leđa daju im, naravno, druge žene

  • 0
Radionica A šta kad uspeš

Foto:Telegraf.rs

U prijatnom ambijentu jednog beogradskog restorana održana je radionica za sve žene, bilo da su zaposlene, tek planiraju da grade karijeru ili imaju sopstvene biznise.

Osnaživanje žena da stanu iza sebe je nešto što je danas veoma potrebno, a najbolji vetar u leđa daju im, naravno, druge žene.

Tako je bilo i na radionici "A šta KAD uspeš?", kojoj je prisustvovalo više od 30 dama. Kako njihov moto i glasi, poslovna žena želi da bude negovana, stilizovana, organizovana, profesionalna i svoja, a da je to sve moguće, dokazalo je i šest predavača na ovom događaju.

Bazirana na motou da je sve moguće, ali uz konkretne savete i kako, govorile su biznis mentorka Marina Lazarević, glumica i bjuti trener Milica Jevtić, dizajnerka i event planerka Marija Jevtić, stilista i model Manja Petrović, marketing ekspert Dubravka Vasiljević i psihoterapeut i edukator Vesna Danilovac.

Pred ženom su danas brojni zahtevi: da bude dobra u poslu, gradi karijeru, ima porodicu, vodi brigu o kući i deci i uz to izgleda uvek lepo, negovano i doterano. Međutim, zbog svih očekivanja mnoge od njih se osećaju izgubljeno i bez cilja, a vrlo često i potpuno prazno, jer suštinski zanemaruju sebe.

Radionica A šta kad uspeš

Foto:Telegraf.rs

 

Da je tako nešto potpuno nepotrebno, da bi uvek trebalo da budete sebi na prvom mestu, kroz zanimljiva predavanja i konkretne primere ukazalo je šest govornica na ovoj radionici.

Naizgled jednostavna, ali zapravo veoma zahtevana pitanja dobila su odgovor: šta i kako dalje. Osim toga, ukazano je na to šta su koraci kada se uspe. Većina radionica, seminara i edukacija usmerena je na to kako do uspeha, međutim, nema odgovora šta dalje, na čemu je fokus ove radionice.

Marina Lazarević je istakla da se za sve ima vremena, a da je sve pitanje dobre organizacije i postavljanja prioriteta.

Milica Jevtić ukazala je na poruku koju nosi negovano lice i kako da malim trikovima za šminkanje navedete sagovornika da vas pomno sluša i upija sve što kažete, bilo da je reč o zaposlenom, klijentu ili šefu.

Da odeća govori mnogo toga o čoveku istakla je Manja Petrović i podelila savete o tome kako odabir naše garderobe i stil komuniciraju sa okruženjem.

Dubravka Duca Vasiljević ponovila je važnost društvenih mreža i kanala komunikacije, a posebno je naglasila to da sve što ne znate sami, treba da pitate stručnjaka i jednostavno delegirate poslove.

Marija Jevtić objasnila je zbog čega je vizuelni identitet na mrežama važan za brend, ali i za osobu koja stoji iza njega. Ona je podelila i savete i korake na koje treba obratiti pažnju kada se publici obraćate kroz mreže, kao i to na koji način da se istaknete u moru sličnih.

Vesna Danilovac je kroz nekoliko simpatičnih vežbi pokazala kolika je moć u nama samima i šta sve žena može, samo kada odluči.

Sva znanja i savete su prenele uspešne govornice, a sudeći po osmesima i dobroj energiji prisutnih slušateljki, u tome i uspele.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona