• 0
 ≫ 

Džejn Simur definitivno ne izgleda kao dama u osmoj deceniji: Niko ne veruje da glumica ima 71 godinu

 ≫ 

Šarmanta glumica izgleda ljupko i vitalno u osmoj deceniji, pleni osmehom i energijom

  • 0
Jane Seymour

Foto: Profimedia/Laurent VU / Sipa Press

Kažete 71 godina?! Džejn Simur definitivno prkosti stereotipima. Glumica je fotografisana na konferenciji Grimaldi foruma na festivalu u Monte Karlu, gde je stigla odlično raspoložena i sa prepoznatljivim osmehom na licu.

Pod počasnim predsedništvom Nj.V. princa Alberta II od Monaka, otvoren je i i ovogodišnji, 61. po redu, televizijski festival u Monte Karlu, glamuroznom ceremonijom koja uključuje ekskluzivnu pretpremijernu projekciju TV programa.

Besplatan ulaz, otvoren za javnost, nudi publici priliku da upozna međunarodne zvezde, prisustvuje konferencijama TV serijala „Iza kulisa“, javnim projekcijama i sesijama potpisivanja autograma.

Poslednju 61 godinu, Kneževina Monako je domaćin ovog festivala gde se studiji, TV kanali, digitalne platforme i zvezde okupljaju nekoliko dana u idiličnom okruženju kako bi promovisali svoje programe i takmičili se za prestižne nagrade "Zlatna nimfa".

Džejn je blistala u crvenom kombinezonu i visokim potpeticama, a širok osmeh i talasasta kosa učinili su da izgleda i svečano i ležerno, pritom i mladoliko.

Harizmatična, pomalo mistična ali umiljata „Bondova“ devojka upamćena po prepoznatljivom, otmenom stavu i liku sklonom transformacijama, postala je primećena upravo u filmu „Live and let die“ sa Rodžerom Murom u ulozi agenta 007, koji joj je otvorio vrata svetske kinematografije, što je po mišljenju kritičara trebalo vičnije da iskoristi.

Nizale su se uloge u ostvarenjima od kojih su se izdvojili „Somewhere in Time“, „East of Eden“, „Onassis: The Richest Man of the World“ i neprikosnoveni „La Révolution française“, koji danas publika i njeni pratioci često i rado gledaju.

Video: 12 najlepših i najpoželjnijih Bond devojaka ikada: Za jednu se svi slažu da je najvrelija od svih

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona