• 3
 ≫ 

Muž Džoan Kolins još nije bio rođen kada je ona imala 30 godina: U braku su već dve decenije

 ≫ 

Poznata glumica udavala se četiri puta pre nego što je pronašla ljubav svog života, 31. godinu mlađeg Persija Gibsona

  • 3
Džoan Kolins i Persi Gibson Foto: Shutterstock

Džoan Kolins nije imala sreće u ljubavi tokom velikog dela svog života, sve dok u već poznim godinama nije pronašla svog viteza u sjajnom oklopu, koji je ostao uz nju tokom godina u kojima se borila sa zdravstvenim problemima.

Ali da krenemo od početka. Poznata glumica se udavala čak pet puta. Njen prvi muž bio je Maksvel Rid, za koga se udala davne 1952. sa samo sedamnaest godina. Par se razveo četiri godine kasnije, a razlog je bio bizaran - sedam meseci nakon venčanja para, Rid je pokušao da proda Kolins arapskom šeiku.Prvi brak joj je, nesumnjivo, bio i najgori. Ova veza je bila protkana razornim incidentima zbog kojh se osećala iskorišćeno.

Filmska zvezda potom se udala za Entonija Njulija 1963, sa kojim je dočekala dvoje dece - ćerku Taru i sina Aleksandra. Osam godina kasnije, par se razveo, a razlog za predim braka nikada nije zvanično naveden, ali je izgleda njen treći brak imao odlučujući faktor u raspadu predhodne zajednice. Glumicin treći muž, biznismen Ron Kas, bio je dobar čovek, ali je imao nepremostivih problema.

Joan Collins, Dzoan Kolins Foto: Profimedia

Kolins se svojevremeno pravdala da se udala za Kasa godinu dana nakon što se razvela od Njulija, jer ju je on zamolio za brak, svega par nedelja nakon što su se upoznali. I ona je pristala. U, bar u početku, srećnom braku dobili su ćerkicu Katinu, ali se brak ipak završio nakon deset godina zbog Kasov problem sa drogom. To je bilo nešto sa čime Kolins nije mogla da se nosi i podnela je zahtev za razvod zbog sebe i deteta.

No, kako navodi sajt Amo Mama, brzo je prešla na sledećeg muža. Godine 1985. Džoan Kolins se udala za Pitera Holma, 14 godina mlađeg čoveka, koji joj je stalno tražio novac i kojeg je napustila nakon svega dve godine braka, pošto ga je uhvatila u ljubavnoj prevari.Nakon ovog iskustva bilo joj je potrebno petnaest godina od poslednjeg razvoda da pronađe muškarca kojeg će voljeti do kraja života. Usledila je njena najduža veza i dvadeset godina braka sa Persijem Gibsonom.

Posle mnogo komplikovanih odnosa, Kolins je mir našla uz 31 godinu mlađeg muškarca od nje. I zaljubila se. Kako je od početka isticala, razlika u godinama nije uticala na njihovu ljubav jedno prema drugom. Kako je od rane mladosti iskusila mnogo bola i bila veoma oprezna prema muškarcima od trenutka kada se razvela od svog četvrtog muža, trebala još čitava večnost da čoveka koji bi mogao da je učiniti zaista srećnom.

Par se često šali na račun njihove razlike u godinama. Kolinsova je u intervjuu u emisiji „Dobro jutro Britanijo", kada su je pitali da li bi upoznala Gibsona kada je bila u svojim  30-im godina, vickasto odgovorila: "On tad nije bio ni rođen!"

U svoj peti brak ušlja je dve godine nakon njihovog prvog susreta. Gibsonu je to bio drugi brak. Kolinsova je tada rekla da je konačno upoznala svoju srodnu dušu i čoveka koji će joj biti muž do kraja života. Mnogo puta je govorila o tome koliko voli Gibsona i koliko je zahvalna što je njihova zajednica nadživela sve njene prethodne veze, jer je srećnija nego što je ikada bila. Kada su proslavili svoju 18. godišnjicu braka i organizovali žurku tim povodm, ona je tu zabavi nazvala „A rekli su da to neće trajati“.

Međutim, njihov brak je trajao mnogo duže od bilo kog drugog njenog braka. Kada su je pitali šta mislila da je tajna tako dugoročne zajednice, u svom stilu se našalila: "Odvojena kupatila." Ni Gibson tada nije ostavio dužan za duhovit odgovor, pa je na isto pitanje izjavio da je tajna njihovog dugovečnog braka u tome da odgovor na svako pitanje njegove žene bude "Da draga!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe)

Nakon nedavnih zdravstvenih problema koje je imala u Monaku, zbog čega je prebačena u bolnicu, Gibson joj je bio i ostao nepokolebljiva podrška. Svega mesec dana nakon što je dospela na naslovne strane zbog zdravlja, Kolins je na svom Instagram profilu podela fotografije sa mužem dok se odmaraju u južnoj Francuskoj i zapanjila fanove svojim mladalačkim izgledom u plavom bikiniju. Objava je naišla na veliku podršku internet zajednice, jer su mnogi komentarisali kako zvezda fantastično izgleda sa 89 godina, dok su se drugi divili njenoj i Persijevoj očiglednoj ljubavi jedno prema drugom.

Iako je brak sa Gibsonom bio najduži u njenom životu, oni, jasno, nemaju zajedničku decu. Međutim, Gibson je zvanično očuh troje Kolinsove dece i deda njenih unuka. Ali unucima nije dozvoljeno da zvezdu zovu baka, jer ona više voli da je nazivaju „DoDo“.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Boža zemunac

    20. avgust 2022. | 21:24

    Nije baka, već milfara.

    Podelite komentar

  • Cedo

    21. avgust 2022. | 08:49

    Dal ona jos uvijek može?

    Podelite komentar

  • ST

    21. avgust 2022. | 23:51

    e pa ona zna a on moze.. dobitna kombinacija. Mnogo bolje nego kad bih ona bila mladja 30 god. Zamisli tad ona ne zna a on ne moze haha

    Podelite komentar