• 1

"Ostala bi trećerazredna glumica da nije upoznala Harija": Megan Markl na udaru zbog novih izjava

Megan je podkast počela sa osmehom, uz izjavu da joj je dragoi što može da bude svoja, da priča i bude "nefiltrirana", nagoveštavajući da će otkriti još neke činjenice o kraljevskoj porodici

  • 1
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari Megan i Hari; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl je gostovala u podkastu pod nazivom "Zabuluda o ambicijama“ svoje prijateljice Serene Vilijams, gde je pričala o dvostrukim standardima s kojima se žene susreću kada ih nazuovu „ambicioznim“.

Vojvotkinja od Saseksa kazala je svojoj prijateljici, teniskoj zvezdi, da se ne seća da je lično osetila negativnu konotaciju reči ambiciozna dok nije počela da izlazi sa sadašnjim suprugom, princem Harijem, i otkrila bol koju je pretrpela iza zatvorenih vrata, prenosi "DailyMail".

- Ambicija je očigledno strašna i užasna stvar. Osetila sam strašnu negativnost iza toga, bilo je teško to ne osetiti – kazala je Megan.

Ipak, njen potez je ocenjen kao udarac u lice Hariju i udarac šakom o sto prema kraljevskoj porodici.

Kraljevski komentator Angela Levin ukazala je na licemerije ovih Meganinih komentara sugerišući da bi ona "i dalje bila slavna ličnost sa D-liste da se nije udala za pinca Harija“.

- Mislila je da je normalno biti ambiciozan i tek kada je počela da izlazi sa Harijem shvatila je da to nije dobro došlo. Bože moj, to je udarac za Harija i kraljevsku porodicu. Hari joj je pričao o životu u kraljevskoj porodici, ali ona očigledno nije želela da sluša - kazala je Levin.

- Kraljevska porodica se odnosi na ambiciju u smislu dužnosti i davanja. Ne radi se o tome da se dođe do vrha. Zašto joj je sve to tako teško palo. Zato što neće prihvatiti tu gde je i iskoristiti to najbolje. Imala je dadilju kada većina nije mogla. Rekla je da će videti pravu nju, pa je morala da opravda ambiciju koju nosi – završila je Levin.

Meghan Markle, Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams kazao je da je Megan ovim gostovanjem pokazala da oseća da je izdvojena.

Takođe, tokom prve epizode ovog podkasta Megan je "ispalila još jednu strelu“ na kraljevsku porodicu jer je tvrdila da je bila primorana da nastavi sa turnejom po Južnoj Africi uprkos tome što je ostala u suzama kada je njen sin Arči za dlaku izbegao požar u svojoj spavaćoj sobi.

Princ Hari Megan Markl Arči Foto: Tanjug/AP

Megan je opisala koliko ta situacija nije imala nikakvog smisla:

- Držala sam govor u Južnoj Africi ženama i devojkama. Nakon toga ušli smo u auto, kada su nam rekli da je izbio požar u kući, i to u bebinoj sobi. Odmah smo se vratili i, kao i svaka majka, potreseni ste i u suzama. I šta je trebalo da radimo? Izašli smo i obavili još jedan službeni angažman. Rekla sam tada sebi da ovo nema nikakvog smisla – bila je otvorena Megan.

Megan je podkast počela nasmejana uz izjavu da joj je dragoi što može da bude svoja, da priča i bude "nefiltrirana", nagoveštavajući da će otkriti još neke činjenice o kraljevskoj porodici.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari