• 1

Portal Ona.rs obeležio prvih šest meseci postojanja: Priča svake jedinstvene žene živi

Ponosan na dominantnu žensku čitalačku publiku, na 5.000.000 otvorenih strana u mesecu, portal je predstavio putanju novih izazova i želju za pričama koje tek treba ispričati

  • 1

Nakon šest meseci rada Ona.rs se potvrdila kao pouzdan ženski portal koji pita, istražuje i objavljuje priloge o lepoti, modnim trendovima, zdravlju, porodici. Ona donosi i autentične priče o ženama iz svih sfera života.

Prve korake portal je proslavio u prijatnom ambijentu Comtrade kafea. 

Tokom večeri namenjene bližem upoznavaju portala sa brojnim prijateljima i saradnicima redakcija je predstavila rast portala i u kreativnom video-formatu.

- U videu koji ste imali prilike da pogledate mogli ste da pođete u kratku šetnju portalom Ona.rs. Mogli ste da upoznate damu koja je samouverena, atraktivna, dopadljiva. To je ONA. Ali ONA može biti i povučena, neprimetna, a jedinstvena. Naša šetnja portalom Ona.rs počela je pre više od šest meseci i ima osnovni zadatak - da priča priču svake jedinstvene žene, da prati njena interesovanja, da hrani njenu originalnost, osvežava njenu informisanost - obratila se gostima Olgica Kravljača, urednica portala Ona.rs.

Ponosan na dominantnu žensku čitalačku publiku, na 5.000.000 otvorenih strana u mesecu, portal je predstavio putanju novih izazova i želju za pričama koje tek treba ispričati.

Njena priča može biti izgrađena na bibliotekama pročitanih knjiga ili sirovom životnom iskustvu, ali vredna je jer je baš njena. Takve žene i njihove priče su deo portala Ona.rs.

Još fotografija sa događaja pogledajte u nastavku

Galerija 1:

Galerija 2:

 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Bilja

    21. septembar 2022. | 17:35

    Bravo ljudiii, sve najlepse vam zelim.

    Podelite komentar