• 1

Megan Markl o krivici koju kao majka i partnerka oseća u očima javnosti

Krivica zbog očekivanja može da postane krivica koju osećamo kao majke ili kao žene generalno

  • 1
Meghan Markle, Megan Markl Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Megan Markl progovorila je o "stravičnoj krivici“ koju oseća kao majka i partnerka u očima javnosti.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl objavila je danas najnoviju epizodu svog podkasta "Archetypes“ koju je nazvala "Dobra žena, loša žena; dobra mama, loša mama", a gošća joj je bla prva dama Kanade Sofi Trudo, prenosi "The Sun".

Dok je Megan najavljivala svoju gošću, kazala je:

- Ona dobro zna kakakv je osećaj biti majka i partnerka, a posebno majka i partnerka u očima javnsti, i kako krivica zbog očekivanja može da postane krivica koju osećamo kao majke ili kao žene generalno – kazala je Megan.

Vojvotkinja takođe govori o tome kako je biti majka i osvrnula se na vreme kada je uštedela nekoliko dolara na igrački za Arčija.

Prisetila se kako joj je prijateljica bila u gradu sa decom, pa su zajedno proveli vreme kraj bazena.

- Pljuskali smo po vodi u bazenu, a zatim smo bacali igračke u bazen. Inače, parče pice na naduvavanje se pokazalo kao veliki hit, a to sam pronašla na internetu i ne šalim se kada vam kažem da je ono bez feferona bilo jeftinije nekoliko dolara od onog sa feferonima – našalila se Megan.

Princ Hari Megan Markl Arči Foto: Tanjug/AP

Dalje, Megan je govorila o "haotičnim“ jutrima sa Harijem i decom i kazala da misli da će jutarnja gužva biti samo još veća kako Arči i Lilibet budu stariji.

- Za mene su oba monitora za decu uvek upaljena kako bih ih čula. Kako se Lili probudi, odvedem je dole, a onda pola sata kasnije eto ga i Arči.

Megan kaže kako Hari pomaže oko dece, dok ona sprema doručak za sve troje, što joj je jako važno. Nakon toga hrane tri psa pre nastavka ostalih dnevnih aktivnosti. Vojvotkinja se dalje zapitala kako neko obavlja sve te obaveze bez pomoći partnera jer je toliko posla rezervisano za majke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • marija

    2. novembar 2022. | 13:03

    Ma ona je meni carica

    Podelite komentar