• 12

Danas je jedna od najbogatijih Srpkinja zahvaljujući 58 sekundi razvoda

Ova ljubav nije znala za granice visine, jezika ili godina, a završila se skupim jednim minutom

  • 12
Slavica Eklston Foto: Profimedia/Abaca

Bila je udata za jednog od najbogatijih ljudi na svetu, a nju je pratila priča malog mesta i lepe karijere. Međutim, da li je ostala upamćena samo zbog velikog prezimena vlasnika najbržih točkova na svetu?

Rođena u Rijeci, Slavica Radić dolazi iz skromnog okruženja, a bila je udata za jednog od najpoznatijeg imena Formule 1, Bernija Eklstona. Slavica je odgajana u višečlanoj porodici i živela je daleko od zavidnog života, pogotovo nakon razvoda roditelja. Dolazeći iz nemaštine, počela je uz pomoć svoje lepote zarađivati i veoma mlada zakoračila je u svet modelinga.

Put lepog izgleda i duge piste odveo ju je čak u Milano, gde je počela ozbiljno da se bavi i zarađuje kao manekenka. Nije znala da će se u Italiji susresti sa očima koje će voleti duže od dve decenije svog života, navodi "Dailymail.co.uk"

Slavica je svoje ime, sa samo 23 godine, probila čak do poznate modne kuće "Armani" , koja ju je primila za modela i angažovala je da bude model na poznatim trkama Formule 1  u Monci. Tamo ju je zapazio tada 50-godišnji Berni Eklstoun, koji je tom prilikom bio vlasnik jednog od takmičarskih timova.

Berni je bio visok svega 158 centimetara, dok je ona imala 180 centimetara. Veći problem om je ipak bilo sporazumevanje, jer se ni u jednom jeziku nisu uspeli naći na pola puta.

Slavica i Barni Eklston Foto: Telegraf, AP/Tanjug

- Ja sam prvo pomislila da je užasan, jer je došao da mi kaže kako se treba udaljiti sa tog mesta na kome sam bila, međutim, samo sam pitala kome priča, jer ja ne idem nigde. Na svaku njegovu sledeću reč, odgovarala sam. A onda me je pozvao na piće, što mi je bilo veoma simpatično. Nisam ni znala ko je u pitanju dok nisam pitala tadašnjeg kolegu da li mi je Berni tada govorio istinu o sebi - ispričala je Slavica.

Berniju se svideo Slavičin posebni žar koji je nosila sa sobom, koji je otkrivala baš kao povremene faktore iznenađenja za njega. Dala mu je pogrešan broj, ali je on prevrnuo sve kako bi je pronašao, što je i uspeo. Ubrzo potom su se uzeli i dobili dve ćerke, Tamaru  i Petru. Brak je otkucao svoj životni vek od čak 24 godine ljubavi i sklada, kao i mnogih zajedničkih investicija i uspona.

Petra i Slavica Ekleston Foto: Profimedia/Newscom

Zajedno su živeli u srcu Londona u neboderu od devet spratova, od kojih su minimum pet bili njihovi.

Nakon duge 24 godine, brak je doživeo kraj zbog većinom nepoznatih razloga. Završetak ove zanimljive ljubavne priče 2008. godine  je trajao svega nekoliko sekundi manje od  jednog minuta, a Slavici je pripalo više od milijardu dolara u nekretninama. 

Danas ona i dalje važi za jednu od najbogatijih žena naših prostora, sa dve prelepe i uspešne ćerke.

Video: Mariji Kilibardi popustile kočnice: Voditeljka i najbogatija Srpkinja uživaju na Bahamima

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Jox

    17. januar 2023. | 17:23

    Bio joj je ogavan....dok nije otvorio novcanik.... onda je o'ma rekla - DAA

    Podelite komentar

  • Shampita

    17. januar 2023. | 17:48

    Bogata je jel se kao mlada udala za coveka koji otac moze da joj bude, koji joj je do grudi i ni na sta ne lici....ali sa njim je provela cetvrt veka(najlepse godine svog zivota) i rodila mu dve cerke. A sve to zbog para. Bila je toliko lepa, mogla je da se uda i za nekog milionera pristojnog izgleda ali ne...to mora da bude milijarder. Odrekla se svega jadna zbog para. Mislim da to sto je dobila ne vredi tolike zrtve, u svakom slucaju posteno zaradjene pare.

    Podelite komentar

  • Dend

    17. januar 2023. | 16:42

    Neke žene "rade" celi život i ne mogu da zarade za penziju ?

    Podelite komentar