• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona stvara: Žene koje kreiraju svet bez predrasuda

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su dokaz da ne postoje "muška" i "ženska" zanimanja

  • 0

Koordinator u odeljenju tehnike, viljuškarista, viši potpredsednik za strategiju i razvoj, vozač, arhitekta, poslastičar, rukovodilac u govedarstvu, IT, auto-industrija... Na svim ovim pozicijama u kompaniji "Delta Holding" su žene. One stvaraju svet bez predrasuda. Za sve nas, posebno za devojčice koje treba da se opredele za svoje buduće zanimanje.

Podela na "muška" i "ženska" zanimanja smatra se već prevaziđenom, ali praksa pokazuje da ova polarizacija nije sasvim napuštena.

Toliko je žena na različitim odgovornim pozicijama i njihov doprinos čovečanstvu je toliko očigledan da nije potrebno dokazivanja da je moguće da nekada "muški" poslovi budu u rukama žena.

Ove žene su primer da su obaveze na radnom mestu, njima poverene, baš u pravim rukama. One ruše predrasude, a stvaraju svet u kome se ujednačena rodna struktura u poslu podrazumeva. 

Samo na portalu Ona.rs u narednim danima možete pratiti priče o uspešnim ženama najrazličitijih zanimanja.

One su vetar u leđa svim mladim damama koje se tek opredeljuju za svoj karijerni put, a podrška svima onima koje se susreću sa rodnim preispitivanjima na svom radnom mestu. One pričaju svoje priče, one stvaraju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona