• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najpopularnija "očajna domaćica" danas puni 48 godina: Detalji iz života Eve Longorije koje niste znali

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona je godinama krila bolnu istinu od javnosti, a uprkos svim nevoljama ostala je jaka

  • 0
Top Gun Maverick, Kanski festival Foto: Tanjug/AP

Glumica Eva Longorija, koju mnogi pamte po ulozi Gabrijele u seriji "Očajne domaćice" danas puni 48 godina. Eva je rođena u Teksasu, i najmlađe je dete u porodici.

Njeni roditelji - otac Enrike i majka Ela, koja je celog života radila kao učiteljica, odgajili su četiri ćerke. Jedna od Evinih sestara rođena je sa mentalnim poremećajem, a glumica je često vodila sa sobom na razna dešavanja i veoma su bliske.

- Rođena je prevremeno, tako da ima mentalni nedostatak koji je sličan Daunovom sindromu. Uvek sam brinula za nju. Bilo je dana kada sam plakala bez prestanka i pitala se čime je zaslužila sve to. To je rana koja me godinama peče - rekla je svojevremeno Eva, a prenosi "TheSun".

Iako je uvek viđamo nasmejanu, njen život nije savršen kao što mnogi misle.

Karijera

Pre nego što je postala uspešna glumica, Eva je želela da postane manekenka, ali s obzirom na to da je visoka 157 centimetara, nije uspela da ostvari veliki uspeh. Ona se na malim ekranima prvi put pojavljuje 2000. godine, a 2004. je napravila prekretnicu kada je prihvatila ulogu u seriji "Očajne domaćice".

Od tada, Eva je glumila u brojnim serijama i filmovima, a pre nekoliko godina je postala veoma aktivna i "iza kamare" kao scenarista i režiser.

Teri Hatcher, Hačer, Očajne domaćice, Desperate Housewives Foto: RODEO DRIVE PRESS / Visual / Profimedia

Dva razvoda

Eva je od 2002. do 2004. bila u braku sa glumcem Tajlerom Kristoferom, a do njihovog razvoda je došlo jer je glumica bila premlada i nije u potpunosti shvatala šta znači brak. Nedugo zatim upoznala je NBA košarkaša Tonija Parkera, za kojeg se udala 2007. godine i njih dvoje su sjajno fukcionisali sve do 2010. godine.

Tada je glumica zatražila razvod braka nakon što ju je Parker prevario. Eva je veoma teško podnela razvod i nikada nije krila da joj tada srce bilo slomljeno i da je počela da sumnja u sebe zbog njegove prevare.

- Imala sam trenutke kada sam se pitala da sam dovoljno poželjna, lepa i pametna. Ali kada sam se to prvi put zapitala, odmah sam stala i rekla sebi: "Ne, nemoj to da radiš". Kada suprug prevari svoju partnerku, društvo odmah misli da nešto nije u redu sa ženom. Kada se to desilo, rekla sam mu: "Neću da te osuđujem, samo mi reci zašto?" Verujem u oproštaj i zaboravljanje. Postoji razlog što smo bili zajedno. Želim da se zadržim na dobrim vremenima - rekla je Eva, a prenosi "Pagesix".

Najteži period u životu

Kada je konačno mislila da je došao kraj turbulentnim vremenima, Eva 2017. godine saznaje da njena sestra boluje od raka.

- Moja sestra Elizabet je obolela od raka dojke pre nekoliko godina. Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga. Jedan je, moja je sestra osoba s posebnim potrebama i život joj je i bez toga dovoljno težak, a drugo, u to vreme ni ja još nisam znala puno o toj bolesti - rekla je Longorija, a prenosi "Apnews".

Kako je rekla, njenoj sestri je, srećom, rak otkriven u prvoj fazi.

- Imali smo sreće. Ali jedna od tri žene kojima se dijagnostikuje rak je u fazi u kojoj se on proširio u telo. Tada nisam uopšte znala ništa o raku dojke koji metastazira i tolikoj važnosti prevencije odnosno pravovremenih pregleda. Sada želim o tome da govorim jer se pitam, koliko žena, koliko ljudi poput mene tada, ne zna dovoljno o tome? Koliko se žena ne pregleda na vreme? A imamo tako dobre metode otkrivanja i same smo odgovorne jer moramo da naučimo da se zauzmemo za sebe. Moramo znati da stavimo sebe na prvo mesto, nama ženama to tako teško ide! I moramo da znamo da insistiramo na detaljnom pregledu - rekla je Eva.

Postala je majka u 43. godini

Nakon dva neuspela braka, Eva nije prestala da veruje u ljubav. Ona se 2016. godine udala po treći put za biznismena Hosea Bastona. Par je organizovao svadbu na privatnom imanju u Meksiku i ugostili su oko 200 najbližih prijatelja.

Eva je 2018. godine po prvi put postala majka i na svet je donela dečaka koji je težio tri kilograma i kojem su dali ime Santijago Enrike.

- Zahvalni smo na ovom predivnom blagoslovu - izjavio je par tada.

Eva se i posle porođaja redovno pojavljuje na velikim događajima, a svojim stajlinzima i lepotom uvek privuče mnogo pažnje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona