• 1

Vreme čitanja: oko 5 min.

Njena životna priča dokaz je promenjivosti: Nekada je bila poznat model, danas živi na ulici

Vreme čitanja: oko 5 min.

Loni Vilson je naoko živela "savršeni život" u braku sa glumcem serije "Čuvari plaže" Džeremijem Džeksonom dok nije doživela bračni pakao

  • 1
Loni Willison Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dugo se činilo da je Loni Vilson, model za kupaće kostime, čije su obline krasile naslovnice fitnes časopisa, živela "savršeni život" supruge holivudskog glumca iz serije "Čuvari plaže" Džeremija Džeksona. Kroz šta je nesrećna žena prošla i kako je taj naoko savršen život izgledao, najbolje svedoči to što danas ova 38-godišnjakinja živi na ulici i hrani se iz kontejnera.

Nakon kraha braka i teškog razvoda pre devet godina, u kojem su pljuštale optužbe o zloupotrebi droge i alkohola, koje je ona negirala, zanosna plavuša danas je praktično neprepoznatljiva dok luta ulicama, preturajući po kantama za smeće u potrazi za hranom.

U ovoj situaciji našla se nakon što je sa brakom izgubila i posao i dom, od kada tvrdoglavo izbegava svaku pomoć. Jednom je, kako je preneo "The Sun" pre oko godinu dana, izjavila da čini sve da izgleda što je više moguće prljavo, kako ne bi doživela seksualno zlostavljana dok živi na ulici.

Loni Willison Foto: Facebook

- Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba. Nikome nije stalo do mene i ne želim da ih vidim, oni ne žele da me vide - izjavila je u nekom trenutku.

Kada su se Loni i Džeremi venčali na kalifornijskoj plaži 2012. godine, obučeni u belo i u društvu svog snežnobelog psa, dvojac je izgledao kao vrhunski holivudski par. Džeremi, koji sada ima 42 godine, stekao je slavu u seriji "Čuvari plaže", gde je igrao sina glavnog spasioca Dejvida Haselhofa Miča, od svoje 11. do 18. godine.


Loni, koja je kao i njen bivši muž iz Kalifornije, u to vreme je bila manekenka koja je krasila naslovnice fitnes časopisa u oskudnoj sportskoj odeći i kupaćim kostimima. Kada bi se pojavili na crvenom tepihu, osim što su izgledali prelepo, činilo se i da su ludo zaljubljeni.

Međutim, Džeremi je već tada imao istoriju zavisnosti od droge, koja je počela još tokom njegovih tinejdž dana u "Čuvarima plaže". Glumac je čak i uhapšen zbog proizvodnje metamfetamina, sa 19 godina i proveo je 90 dana u zatvoru zbog posedovanja droge. Čak pet puta je bio na rehabilitaciji.

Iako su spolja izgledali kao savršen par, slika iza zatvorenih vrata bila je mnogo ružnija. Brak se pretvorio u stalne svađe podstaknute alkoholom, a  u avgustu 2014. policija je pozvana u njihovu kuću jer je Džeremi, kako je Loni kasnije tvrdila, napao suprugu, pretukao je i pokušao da je zadavi, usled čega je ona zadobila dva slomljena rebra, povređen vrat i ogrebotine na licu i telu. Ipak, odlučila je da ne podnese tužbu.

Par se razišao odmah nakon ovog  napada, koji je ona otkrila tek nakon što je njen bivši ušao u kuću "Velikog brata" godinu dana kasnije. Svi ti događaji inicirali su probleme sa mentalnim zdravljem i silaznu životnu putanju mlade žene.

- Trebalo mi je više od dva meseca da se pravilno oporavim - rekla je i dodala: - Na kraju sam morala da napustim posao asistenta plastičnog hirurga i nisam mogla da radim niti da se bavim nekim poslom modela. Nisam izlazila sa prijateljima niti sam radio bilo šta - bila sam u veoma lošem stanju. Nisam ga prijavila kada me je napao jer sam se uplašila. Bila sam u lošem emotivnom položaju i nisam želela da Džeremi ode u zatvor. Sada svako može da vidi šta sam morala da trpim.

Loni Willison Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je doživela psihički slom, zbog čega nije mogla da radi, usled nedostataka sredstava za život zapala je u dugove i 2016. godine izgubila je iznajmljeni stan, a nije više mogla da zadrži ni auto.

Našavši se na ulici, razvila je zavisnost od kristalnog meta i njeno mentalno zdravlje se pogoršalo. U intervjuu iz 2018. godine, pričala je o nekom događaju kako je navodno bila pogođena strujom u svom bivšem stanu i da veruje da je njeno telo toliko puno električnog naboja da je opasna za druge ljude.

- Mučili su me u mojoj kući, u mom stanu - govorila je tada "Daily Mail": - Živela sam sama, ali me je udarila struja. Bilo je stvarno loše, zaista užasno. Kasnije sam pronašao crvenu mrlju na potiljku i mislim da mi je tako struja ulazila u glavu.

Rekla je da je pokušala da razgovara sa prijateljima, ali se "mučila" da im prenese ono o čemu priča, pa je jednostavno "prestala da priča sa svima".  Takođe je tvrdila da je videla bivšeg supruga kako stoji ispred njenog stana dok je bila "mučena". Žena je ubeđena da je njen strujni naboj toliki da će da može da sruši zgrade u kojima je spavala - a da je jedina stvar koja to može da  spreči - uzimanje droge.

Život na ulici je nazivala "opstanak najsposobnijih" i da se nije tuširala više od godinu dana u pokušaju da izbegne zlostavljanje.

- Stalno me pljačkaju. Ljudi uzimaju moje stvari - rekla je: - Činim sve da budem što prljavija da me niko ne napadne. Što sam prljavija, to bolje. Smrdljiva, takođe. Izgleda da to funkcioniše. I ošišala sam kosu da bih izgledala drugačije. Sama sam je isekla. Ali ja sam napadnuta, i to će se sigurno ponovo dogoditi.

Nakon što je prvi put uslikana kako spava ispod kolica za kupovinu, Lonijina drugarica modela Kristin Roseti ju je pronašla i smestila u hotel da prenoći, dajući joj svežu odeću i topli obrok. Ali nakon razgovora cele noći, Loni je odbila ponudu svoje prijateljice da joj plati rehabilitaciju, a potom je pobegla i nestala na dve godine, ostavivši prijatelje zabrinute za njenu bezbednost.

- Loni je očajnički potrebna naša pomoć, mora da se skloni sa ulice i da dobije negu - rekla je tada Kristen: - To me čini tako tužnim, ali ne možete naterati nekoga da prihvati vašu pomoć, ona mora da želi da pomogne sebi.

Loni se konačno ponovo pojavila u oktobru 2020. godine, kopajući po kantama u blizini Venis plaže. Njena zavisnost joj je potpuno izmenila lični opis uključujući i to da je izgubila nekoliko zuba.

- Ne želim da pričam sa prijateljima, dobro mi je. Ne želim da mi iko pomogne - opet je izjavila za The Sun: - Nemam mobilni, imam hranu i imam gde da spavam. Dobijem novac tu i tamo i ima hrane u kanti i blizu prodavnica. Ovde ima mnogo toga.

Među poslednjim fotografijama, nekada zanosni model se vidi kako jede picu koju je pronašla u kanti i deli je sa obližnjom vevericom, obučena u prljavu i pohabanu odeću. Za to vreme, njen bivši muž je vodeća figura na fitnes sceni LA-a, i redovno objavljuje svoje "mišićave" fotografije na Instagram" stranici.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari