• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Riđokosa lepotica iza holivudskog osmeha krije tešku životnu priču: "Očajna domaćica" puni 61 godinu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok joj se svet divio, ona je prolazila kroz strašne periode u životu

  • 0
Marcia Cross Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Glumica Marša Kros je tumačila lik Bri van de Kamp, jednu od "očajnih domaćica", koja je poznata po svom kulinarskom umeću, smirenosti, pedantnosti i uvek sređenoj frizuri.

Iako je njen život u seriji "Očajne domaćice" bio maltene savršen, onaj koji je vodila privatno i nije baš.

Marša Kros je američka glumica, rođena 25. marta 61. u Marlborou.

Ljubav prema glumi se rodila kada je bila mala, te je već 1984. godine započela svoju glumačku karijeru.

Ona se 1986. pridružila glumačkoj ekipi u sapunici "Jedan život za živeti", ali 1992. dobila je ulogu koja joj je donela slavu u seriji "Melrose Place". Najveću popularnost je stekla glumeći u seriji "Očajne domaćice", piše "Notrecinema".

Za tu ulogu je bila nominovana za Emi nagradu i Zlatni globus. Marša je zabavljala gledaoce glumeći Bri osam sezona, sve dok se serija nije završila 2012. godine.

Smrt voljene osobe i borba za život

Glumica se 2006. udala za Toma Mahonija (62). Ubrzo nakon što su se venčali, Marša je otišla na veštačku oplodnju. Par je dobio bliznakinje 2007. godine, kada je ona punila 45 godina.

Inače, pre nego što je upoznala Toma, Kros je osam godina bila u vezi sa 25 godina starijim glumcem Ričardom Jordanom. On je preminuo 1993. od tumora na mozgu i Marši je trebalo dugo da preboli njegovu smrt.

Marša je pre skoro četiri godine otkrila da ima karcinom anusnog kanala. Na sreću, iz ove borbe izašla je kao pobednik, piše "Bestlifeonline".

- Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama - rekla je Marša, koju su nakon dijagnoze čekali mučni dani - dve nedelje hemioterapije i šest nedelja zračenja.

Njenom sadašnjem suprugu je 2009. godine dijagnostikovan rak grla, a glumica je ispričala da život više ceni otkako su se oboje izborili sa bolešću. 

- Svim ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju - rekla je glumica.

Marša danas živi spokojno, uživa u majčinstvu, svom poslu i prirodi, a pored toga srčani je borac za podizanje svesti o ranom otkrivanju karcionoma.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona