• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stjuardesa je nakon ostavljene emotivne poruke pronađena mrtva : Vodila je hrabru borbu protiv sebe

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njena hrabrost ostala je zabeležena na mnogim videima njene kompanije, koja je podržala ovu hrabru transrodnu stjuardesu.

  • 0
ştjuardesa Foto:Shutterstock

Kejli Skot je bila stjuardesa u avio-kompaniji "United Airlines", a njen rad u ovoj kompaniji zabeležen je prelepim i ohrabrujućim videima.

Osvanule su potresne i dirljive poruke na njenim profilima na društvenim mrežama, nakon čijeg postavljanja je pronađena mrtva.

Kejli je 2020. godine svoju priču o putu do samospoznaje i ljubavi prema sebi podelila u videu koji je rađen za njenu avio-kompaniju. U njemu je podelila svoju hrabrost kao transrodna žena, koja je prevazišla velike životne prepreke prihvatanja sebe.

Poruke koje su osvanule ostavile su svet bez reči.

- Dok uzimam poslednje udisaje i napuštam ovaj život, želela bih da se izvinim svima koje sam izneverila - napisala je Kejli i nastavila:

- Tako mi je žao što nisam mogla da budem boljia. Za one koje volim, žao mi je što nisam mogla biti jača. Za one koji su mi dali sve svoje, žao mi je što moj trud nije uzvraćen. Molim vas da shvatite da moj odlazak nije vaš odraz, već rezultat moje sopstvene nesposobnosti da se okrenem nabolje - nastavila je Kejli.

Nakon što je posebno pomnula svoje najmilije, završila je sa izvinjenjem i rečima:

- Videću vas ponovo na drugoj strani.

Žalosna i slomljena majka ove mlade dame potvdila je da se njena mila ćerka ubila nakon objavljivanja ovih potresnih reči.

- Kejli Skot... Tako sam neverovatno ponosna što te imam za ćerku, ponosna i zadivljena svime što si uradila u svom životu. Tvoj osmeh je bio apsolutno prelep, tvoj smeh je bio neverovatno zarazan, tvoje srce je bilo veće nego što je bilo ko od nas mogao imati - napisala je ova slomljena majka.

Kompanija je izjavila iskreno saučešće Kejlinoj porodici. Navela je da će je pamtiti onaku kakva je i bila, predivna.

Podeljen je ponovo video u kom Kejli opisuje svoje borbe sa sredinom i sa sopstvenim prihvatanjem sebe. Pričala je o važnosti teme transrodnih osoba i deljenja podrške i ljubavi za sve one koji sebe i dalje traže. Govorila je o poteškoćama tokom odrastanja, o osudama i maltretiranju kroz koja je prošla, ali i zahvalnost koju oseća prema svim ljudima sa velikim, ljudskim srcem, kao i kompaniji koja joj je podarila "krila" i pružila takav čin podrške.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kayleigh Scott 🤙🏻 (@hayitskay97)

- Uspela sam da stojim još uspravnije i nastavim da se borim za sebe i sve koji nemaju privilegiju da koriste svoj glas - rekla je Kejli u svom videu, prenosi "People.com"

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona