• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznata voditeljka, bivša žena italijanskog milionera, danas živi u manastiru: "Uspela sam uz pomoć Gospoda"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nije sreća para puna vreća", stihovi su kao pisani za ovu ženu koja je svoju svrhu spoznala u Gospodu

  • 0

Jedna od najlepših žena Italije, koja je 90-tih krasila male ekrane, TV zvezda Danijela Rosati, kročila je u Milano kada je imala 21 godinu i vrlo brzo se probila na medijsku scenu.

Godine 1993. udala se za italijanskog moćnika Adrijana Galijanija, direktora fudbalskog kluba "Milan". Galijani je u to vreme bio "težak" milione, a njegov klub važio je za najbolji u Evropi. TV zvezdi je to bio drugi brak.

Lepa Danijela sa njim je provela šest godina, a par se zvanično razveo 1999. godine.

- To su bile zamorne godine. Nas dvoje se i dalje viđamo. Meni uopšte ne nedostaju komfor i udobnost koje sam imala živeći sa njim. Fale mi ljudi. Nikada nisam bila na teretu Adrijanu, iako sam bila gospođa Galijani. Sama sam sebe izdržavala, imala svoju platu i trudila se da uvek budem nezavisna - pričala je Italijanka.

Iako je pri dolasku u veliki grad bila građanski orijentisana i sklona eksperimentisanju sa verom, konkretno sa budizmom, ubrzo je spoznala jačinu hrišćanstva.

- Nakon razvoda, odlučila sam da se udaljim od televizije i medija i počnem da živim neki drugi život. Do prosvetljenja je došlo kada sam baš tih dana posetila crkvu Svete Brigite u Rimu. Shvatila sam da je moj život bez vere bio nepotpun. Posvetila sam se Bogu i zavetovala na čednost 2005. godine. U početku mi je bilo teško, ali sam uspela uz pomoć Gospoda - izjavila je Rosati, prenosi "Perizona.it".

O svom životu pre vere pričala je kao o "intenzivnom i prelepom razdoblju, kome je morao doći kraj", a tada se prisetila i ružnog incidenta iz prošlosti. Naime, ne navodeći ime, otkrila je da je pretrpela užasno nasilje u trudnoći koje je prouzrokovalo gubitak bebe.

- Moj tadašnji partner me je gurnuo na zemlju, šutirao po stomaku. Onesvestila sam se. Kada sam došla sebi, bila sam u lokvi krvi, izgubila sam bebu. Nikada to nisam prijavila. Oproštenje i molitva čine čuda - navela je Danijela.

Ona trenutno živi u Švedskoj, u katoličkom manastiru.

- Nisam prava časna sestra - objasnila je - ali se nadam da ću jednog dana ući u manastir i živeti u stalnom usvojenju. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da je to moja misija, iako sam od malih nogu imala vizije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona