• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kajli Džener (25) je milijaderka i majka dvoje dece: Sinu dala ime Vuk, pa se predomislila

Vreme čitanja: oko 3 min.

Njen život je pod lupom javnosti od kada je imala samo 10 godina

  • 0
Kylie Jenner, Kajli Džener Foto: Tanjug/AP

Porodica za koju zna gotovo svaka osoba je Kardašijan-Džener. Sestre Kardašijan-Džener su planetarno postale popularne najviše zahvaljujući Kim i njihovom rijalitu programu koji je prikazivao njihov život.

Ovu porodicu čine Kortni, Kim, Kloi, Kendal, a poslednjih nekoliko godina najveću popularnost uživa Kajli Džener.

Iako je njen život prilično transparentan, postoje detalji o ovoj dvadesetpetogodišnjoj devojci koje malo ko zna.

Kajli Kristen Džener rođena je 10. avgusta 1997. godine kao najmlađa ćerka Kris Džener i bivšeg olimpijskog pobednika Brusa Dženera. Inače, Brus Džener je danas, nakon operacije i hormonskih terapija kojima se podvrgnuo, žena i predstavlja se kao Kejtlin Džener.

Kajli pored rođene sestre i polusestara ima i polubrata Roba, a s očeve strane polubraću Burta, Brendona i Brodija i polusestru Kejsi Džener.

Afera "usne"

S obzirom na to da je imala samo 10 godina kada je počelo snimanje emisije "Keep it up with Kardashians", Kajli je vrlo rano osetila šta znače nametnuti standardi lepote. Prvu promenu na licu pravi 2015. godine, kada je u usne stavila filere.

Iako je u početku tvrdila da ih samo vizuelno uvećava olovkama i ruževima za usne, Kajli je ubrzo priznala da je stavila filere. Ovo je u to vreme pokrenulo lavinu komentara, jer je Kajli tada imala 18 godina.

Ona je nebrojeno puta govorila u intervjuima kako su je u mlađim danima često zadirkivali, a to joj je teško padalo u pubertetu, posebno kada bi glavna tema postale njene tanke usne.

Kajli nikada javno nije govorila da li je imala estetske ili plastične operacije, ali je njena tranformacija izgleda veoma komentarisana tema i dan-danas.

Plastični hirurg Mark Ho izjavio je da je uveren da je Kajli radila rekonstrukciju brade.

- Ona je učinila da izgleda daleko iznad svojih godina. Ovo su operacije i zahvati za koje sumnjam da je imala: fileri na usnama i obrazima, operacija nosa i možda struganja kostiju oko njene vilice - rekao je on, a prenosi "Mya".

"Kylie Cosmetics" i najmlađa milijarderka

U oktobru 2015. godine Kajli Džener odlučuje da lansira ruž za usne "Kylie Lip Kit". Fanovi su bili oduševljeni, a tome svedoči i činjenica da je za samo nekoliko sati sve bilo rasprodato.

Već 2016. njena kozmetička kompanija promenila je ime u "Kylie Cosmetics", a onda je nebo postalo granica.

U oktobru 2017. dospela je na 59. mesto Forbsovih najplaćenijih ličnosti. Dve godine kasnije, Kajli Džener postaje najmlađa milijarderka na svetu koja je sama zaradila novac, pokazala je Forbsova lista milijardera, piše "Javatpoint".

Kajli Dzener Forbs Foto: .forbes.com

Tada se povela žustra debata na temu njenog samoostvarenog statusa, jer su ljudi bili ogorčeni činjenicom da je ona ponela tu titulu, zbog privilegovanog života u kom je i ranije uživala. Kajli nije pokušavala da negira da je dobila pomoć od svoje porodice, ali je naglašavala da ona svoj posao nije nasledila, već ga je sama izgradila.

Samohrana majka dvoje dece

U aprilu 2017. Kajli je započela vezu s reperom Trevisom Skotom, a ubrzo se saznalo i da par očekuje prinovu. Kajli i Travis su prvi put viđeni zajedno na jednom festivlu 2017. godine. Godinu dana kasnije, dobili su ćerku Stormi. Već 2019. su se prvi put zvanično razišli, ali su tokom pandemije u karantinu bili zajedno, najviše zbog ćerke, te su se pomirli.

Posle nedelja spekulacija o pomirenju, Kajli je u februaru 2022. rodila sina kojem je prvobitno dala ime Wolf, što u prevodu na srpski znači Vuk. Međutim, par se predomislio, te su sinu potom dali ime Air.

Nekoliko meseci posle rođenja sina, u medijima su izašle informacije da je Trevis prevario Kajli. Par nikada javno nije govorio o ovome, a kao potvrda da Trevis i Kajli više nisu zajedno govore glasine da se lepa Džener viđa sa glumcem Timotijem Šalameom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Celebrities Zoom (@celebrities.zoom)

Pre skoro nedelju dana izašle su njihove prve paparaco fotografije, a fanovi nestrpljivo čekaju da ih vide zajedno u javnosti, kada će i ozvaničiti vezu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tamara Klarić za Ona.rs: "Ako promeniš samo jedan život, promenio si svet zauvek"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona