• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Život kao rolerkoster: Liv Tajler dugo nije znala ko joj je otac, udavala se nekoliko puta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Burna priča jedne od najlepših glumica Holivuda

  • 1
753996736 Foto: Profimedia

Holivudska glumica Liv Tajler danas duva 46 svećica na torti, a iza ovih godina krije se buran i interesantan život.

Ona je rođena u Njujorku, od majke Bebe Bjuel, pevačice i plesačice, i oca Stivena Tajlera, člana grupe "Aerosmit", za kog je kasnije saznala. Veći deo njenog detinjstva majka je tvrdila da je njen biološki otac Tod Randgren. Kada je saznala pravu istinu, sve se promenilo.

Njena majka joj je dala ime po norveškoj glumici Liv Ulman, nakon što ju je videla na naslovnoj strani jednog magazina neposredno pre nego što se porodila.

Njeno poreklo uključuje italijansko (pradeda), poljsko, nemačko, englesko i afroameričko. Tajler ima tri polubrata i sestre: Miju Tajler (1978), Čelsi Ana Tajler Foster (1989) i Taj Monro Talariko (1991).

Čudna priča njenog oca

Na početku karijere, kada je Stiven Tajler imao 24 godine, usvojio je 16-godišnju obožavateljku Džuliju Holkomb, nakon što mu je njena majka predala starateljstvo kako bi je muzičar upisao u školu. Kada je ona imala 18 meseci, on je poželeo dete sa njom i na kraju je i ostala trudna.  Međutim, on se u međuvremenu predomislio i vratio je majci. U to vreme svoju izabranicu  varao je sa Livinom majkom.

Liv je sa osam godina saznala istinu i od tada imaju jako prisan odnos, toliko da je čak rešila da uzme njegovo prezime pošto se u to vreme prezivala Randgen.

Liv Tajler Foto: Shutterstock

Ljubavni život

Pred kamere je prvi put stala sa 14 godina i od tada je njen život bio podređen karijeri, a gluma je bila jedino za šta je znala.

Tajler je izlazila sa kolegom Hoakinom Feniksom od 1995. do 1998. Interesantno je da je tokom te veze postala vegan, ali kada su raskinuli, vratila se konzumaciji mesa.

Godine 1998. počela je da izlazi sa britanskim muzičarem Roistonom Langdonom. Verili su se u februaru 2001, venčali na Barbadosu 2003. Godinu dana kasnije dobili su sina, a već 2008. su objavili da se razvode.

Šest godina kasnije je upoznala menadžera Dejvida Gardnera s kojim je dobila sina i ćerku, a kum na venčanju im je bio Dejvid Bekam. Nažalost, i ovom braku je došao kraj krajem prošle godine kada su potvrdili za medije.

Žena koja ne miruje

Rođena Njujorčanka je od 2003. godine ambasador dobre volje UNICEF-a za SAD i portparol "Živanšijeve" linije parfema i kozmetike.

U oktobru 2007. ona je sa majkom i bakom pomogla u lansiranju energetskog napitka u čast meseca svesti o raku dojke.

Pet godina kasnije je naučila transcendentalnu meditaciju u Njujorku.

U decembru iste godine učestvovala je u dobrotvornoj gala akciji za Dejvid Linč fondaciju kako bi pružila transcendentalnu meditaciju ugroženim delovima društva.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Hogar

    1. jul 2023. | 09:12

    STETA ...LEPA ZENA SA POGRESNIM MUSKARCIMA...A MOGLA JE DA ME IMA.....😎😎😎😎😎

    Podelite komentar