• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Najpoznatija čuvarka plaže slavi 56. rođendan: Bila je žrtva nasilja, ali je turbulentan život nije slomio

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ona je žena koja se najviše puta pojavila na naslovnoj strani mesečnih izdanja "Plejboj" magazina

  • 0
Pamela Anderson na premijeri dokumentarnog filma "Pamela: Love Story" Foto: Tanjug/AP/Richard Shotwell/Invision

Crveni kupaći kostim, izvajano telo, plava kosa i savršene crtne lica - ovo su prve asocijacije većine ljudi kada im neko pomene lepu Pamelu Anderson.

Zvezda jedne od najkultnijih serija svih vremena, "Baywatch", Pamela Anderson, danas je slavna i uticajna glumica, manekenka i bivša Plejboj-zečica, ali njen put do slave i bogatstva bio je sve samo ne lagan.

Pamela je rođena 1. jula 1967. godine, što znači da danas puni 56 godina. Ona je rođena u Vankuveru, otac joj je bio majstor za peći, a majka konobarica.

Javnosti je postala poznata kada se fotografisala za čuveni muški magazin "Plejboj" 1989. godine i od tada nije prestala da mami uzdahe mnogih. Pored toga što je oborila rekord ovog magazina, kao žena koja se najviše puta pojavila na njegovoj naslovnoj strani mesečnih izdanja, Pamela je učestvovala u stvaranju i nekoliko specijalnih izdanja. Usledili su razni angažmani na polju glume, modelinga, snimanje muzičkih spotova.

Pohađala je "Highland Secondary" školu u Komoksu, u Britanskoj Kolumbiji. Za vreme srednje škole, bavila se odbojkom.

Diplomirala je 1985, a tri godine kasnije preselila se u Vankuver, gde je počela da radi kao instruktorka fitnesa.

Traume koje je prate ceo život

Glumica Pamela Anderson imala je veoma buran, ali i traumatičan život. Naime, ona je pre nekoliko godina izjavila kako ju je dadilja napastvovala od šeste do 10 godine.

Pored ovog šokantnog otkrića, Andersonova je priznala da se niz zlostavljanja nastavio i kasnije.

Ona je priznala i da ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25 godina.

Detaljno opisujući incident tokom javnog govora, Pamela je rekla:

- Otišla sam kod prijateljičinog dečka, i kada je bila zauzeta, njegov stariji brat je odlučio da će me naučiti jednu društvenu igru, što je dovelo do masaže leđa, što je dovelo do silovanja. Moje prvo heteroseksualno iskustvo. On je imao 25 godina, ja 12 - piše Buzzfeednews.

A kada je napunila 14 godina ponovo joj se dogodio užas. Njen tadašnji dečko napastvovao je sa svojih šest prijatelja.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla je ranije za medije glumica.

Buran ljubavni život

Pamela Anderson je prošle godine okončala i sedmi brak kada je otkrila da se razvodi od telohranitelja Dena Hajursta.

Međutim, pre Dena, Pamela je proživela prave ljubavne brodolome.

Njena najburnija veza svakako je bila sa njenim prvim suprugom, bubnjarom grupe "Motley Crue", Tomijem Lijem. Venčali su se 1995. godine posle samo 96 sati poznanstva. Umesto prstenja razmenili su tetovaže sa imenima jedno drugog na prstu namenjenom za burme.

Zajedno imaju dva sina: Brendona Tomasa i Dilana Džegera. Iako je ljubav bila velika, svađe su bile još veće. Tomi je napao Pamelu dok je držala Dilana, koji je tada imao svega sedam nedelja. On ju je tada, navodno, udarao nogama po leđima, ostavljajući joj slomljen nokat i crvene tragove od udarca. Andersenova je pozvala policiju i nekoliko dana kasnije podnela zahtev za razvod, čime je okončan trogodišnji brak.

Još jedan veliki skandal je video njihovog intimnog odnosa koji je par snimio na medenom mesecu, a koji je ukraden iz njihovog doma 1995. godine i kasnije podeljen na internetu. Ipak, i posle razvoda i svih nedaća, Pamela i Tomi su se povremeno viđali.

Nakon razvoda 1998. godine, Anderson se verila za modela po imenu Markus Šinkenberg. Razišli su se 2001. godine, a svoju vezu su odlično sakrivali od javnosti. Ubrzo posle toga se verila za pevača Kid Roka, sa kojim je raskinula 2003. godine. Ponovo su obnovili svoju romansu i venčali su se na jahti u blizini San Tropea 2006. godine.

Iste godine Pamela je objavila da je pobacila, a 17 dana kasnije podnela je zahtev za razvod od Kida Roka.

Za čuvenog poker igrača Rika Salomona, Pamela se verila 2007. godine, a par se venčao u Las Vegasu. Samo par meseci kasnije, par se razišao da bi još jednu šansu dali jedno drugome 2013. godine. Andersonova je ponovno podnela zahtev za razvod braka u februaru 2015. godine.

Glumica se 2017. zabavljala sa francuskim fudbalerom, a njihova veza završila se ružno u junu 2019. godine, kada ga je optužila da "živi dvostruki život" i to u objavi na Instagramu. Sa Džonom Pitersom srušila je sopstveni rekord, brak je potrajao 12 dana, a venčali su se na tajnoj ceremoniji u Malibuu u januaru prošle godine.

Nakon 13 meseci braka Pamela je obavestila javnost da je donela odluku da se razvede od svog bivšeg telohranitelja Dana Hajursta, piše Popsugar.

Poznata plavuša podnela je zahtev za razvod od supruga s objašnjenjem da je bio "užasan prema njoj" kao i da joj nije bio podrška. Pamela je predala papire u Kanadi gde ona i njen poslednji suprug žive od kada su se venčali 2020. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta se stvarno desilo između Pamele Anderson i njenog mladog fudbalera?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona