• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Linda Evanđelista dve godine nakon kozmetičke procedure koja ju je "brutalno unakazila": Slavi život

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova hrabra dama sa osmehom je zakoračila u javnost, prvi put nakon dugogodišnje ilegale, ne prekrivajući svoje lice šalovima

  • 0
Linda Evangelista Evanđelista Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom Nedelje mode u Njujorku, u prodavnici Marka Džejkobsa, pojavila se Linda Evanđelista (58). Izuzetno elegantna - u crnom od glave do pete.

Duga suknja, crna majica šireg kroja i crne potpetice bili su pravi pogodak. Monohromatsku kombinaciju "razbila je" srebrnim nakitom - narukvicama i minđušama. Kosa joj je bila ošišana na kratko, zalizana unazad - što je bio njen zaštitni znak tokom blistave modeling karijere.

No, ono što je svima privuklo pažnju jeste Lindino lice. Nakon što se pojavila na naslovnoj strani "Voga", predstavljajući čuvenu manekensku četvorku devedesetih, i izašla iz neke vrste medijskog mraka, Linda je sada još direktnije pokazala svoje lice.

Naime, zbog kozmetičke procedure kojoj se podvrgla pre šest godina, pretrpela je stravične posledice koje su je ostavile, kako navodi, "brutalno unakaženu".

Prekinula je karijeru i skrivala se od javnosti. Pre dve godine podelila je svoju tragičnu sudbinu sa svetom, ali se od tada pojavljivala samo obmotana šalovima, skrivajući lice ispod glomaznih šešira, navodeći "kako joj je zalepljeno trakama".

Pojavila se na Nedelji mode u Njujorku, kako bi podržala svog prijatelja - modnog dizajnera Marka Džejkobsa, i pokazala lice koje pamtimo sa malih ekrana od pre trideset godina.

Evanđelista je u avgustu rekla za "Vog" da i dalje dobija botoks zbog posledica pogrešne procedure.

- Ne smeta mi i nikada mi nije smetalo starenje. Starenje nas dovodi tamo gde želimo da budemo, a to je za mene dug život - rekla je ona i objasnila:

- Želim bore, ali botoksiram čelo, pa sam licemer - ali želim da ostarim.

No, nisu bore i  estetski problemi jedino sa čime se Linda poslednjih godina suočavala, o čemu svedoči i njena ispovest o borbi sa rakom dojke.

Manekenka je još jednom odlučila da bude iskrena, te je tako otkrila da se podvrgla bilateralnoj mastektomiji 2018. godine.

U razgovoru za "Wall Street Journal", Evanđelista je otkrila da je prošle godine, nažalost, ponovo opipala kvržicu na grudima. Tad je, navodi, rekla svom doktoru: "Iskopaj rupu u mojim grudima. Ne želim da izgleda lepo. Želim da iskopate sve što ne valja. Želim da vidim rupu u grudima kada završiš. Da li me razumete? Neću umreti od ovoga."

Lekari su joj rekli da je prognoza dobra, ali ne i odlična, te da su testovi koji previđaju da li će se rak vratiti - visoko pozitivni.

- Znam da sam jednom nogom u grobu, ali slavim. Mislim da su me sve poteškoće naterale da se fokusiram na dobre stvari. Srećna sam što sam živa - navela je, a prenosi "Dailymail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prelepa Sindi Kraford bez šminke u sauni pleni lepotom i krajem šeste decenije života

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona