• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Hejli Biber je bila balerina, ali ju je jedna povreda koštala karijere: 5 činjenica o poznatoj manekenki

Vreme čitanja: oko 3 min.

Koja vam je prva asocijacija kad se spomene ime Hejli Biber?

  • 0
Hailey Bieber Foto: Tanjug/AP

Iako joj mnogi osporavaju uspon do slave i povezuju ga sa njenim brakom sa svetskom zvezdom Džastinom Biberom, Hejli je, pre nego je izgovorila "sudbonosno da" i postala gospođa Biber, bila ime za sebe - Hejli Baldvin, ćerka čuvenog holivudskog glumca i balerina.

Danas je jedno od najprepoznatljivijih lica 21. veka, pogotovo za generaciju Z i milenijalce, mediji svakodnevno izveštavaju o svakom njenom koraku, a ona uspešno gradi svoj kozmetički brend i karijeru manekenke, usputno uživajući u porodičnom životu sa svojim izabranikom.

Devojčica koja se školovala od kuće, odrasla je u oku javnosti zbog slave svog oca i strica, a da su se zvezde drugačije poklopile - danas bi njena igra krasila svetske pozornice.

- Teško je fokusirati se na mentalno zdravlje, jer svaki put kad otvorim "Instagram" neko pokušava da "rastrgne" moju vezu, moju karijeru ili bilo šta pozitivno u mom životu - govorila je, a prenosi "Pinterest".

Šta sve, možda, niste znali o ovoj famoznoj dami?

1. "Ukradena slava"

Hejli je provela svoje detinjstvo i adolescentsko doba trenirajući da postane balerina, pohađajući prestižnu baletsko-pozorišnu školu u Njujorku.

Nažalost, morala je da odustane od baleta zbog fatalne povrede stopala. Međutim, nije sve bilo uzalud; njena obuka pokazuje posvećenost i disciplinu - osobine koje je udahnula u karijeru modela. Staloženost i gracioznost iz baleta, bez sumnje su doprineli uspehu na pisti.

- Dugo godina nisam želela da budem model, bila sam balerina. Često mislim o vremenima kad je sve bilo jednostavnije, dok sam plesala i živela sa roditeljima. Nekad mi nedostaje život kod kuće. Rastuži me, baš - bila je iskrena Hejli, a prenosi "Brainyquotes".

2. Borba sa mentalnim zdravljem

Biberova je otvorila dušu više puta i iskreno govorila o svojoj borbi sa depresijom i anksioznim poremećajem, apelujući na fanove Selene Gomez, bivše Džastinove devojke, da prestanu da joj pišu preteće poruke i ostavljaju stravične komentare, no njena molba nije uslišena. 

Hejli već godinama prolazi kroz jednu vrstu medijskog linča -  "kamenovanje" najviše dolazi od strane Džastinove i Selenine publike, ali ni mediji ne zaostaju sa pristrasnim pričama.

- Nisu me zlostavljale "zle cure" u srednjoj školi. Ali me trenutno zlostavljaju tinejdžeri i odrasli širom sveta - pričala je.

3. "Spas" u veri

Vera igra veliku ulogu u manekenkinom životu; ona je pripadnica hrišćanske evangelističke crkve i redovno posećuje crkvu "Hillsong".

Religija utiče na mnoge aspekte njenog života, uključujući brak sa princom popa - koji deli njena verska uverenja.

Hejli je javno govorila o važnosti vere i koliko joj ona pomaže "da se učvrsti usred užurbanog života".

- Odrasla sam u crkvi i mislim da je veoma važno da svako bude u kontaktu sa duhovnošću i da ima odnos sa Bogom. Znam da se mnogi ljudi bore sa idejom o Isusu, ali, mislim, ako i ne znaš čemu se moliš ili kome se moliš - Bog te uvek sluša.

4. Ljubiteljka tetovaža

Hejli je velika obožavateljka tetovaža i ima ih više od 20 na svom telu, uključujući i onu "koju deli" sa mužem, a u pitanju je mali dijamant.

Biberova ne samo da uživa u tetoviranju, nego je savladala tehniku ovog zanata, te je jedna od Džastinovih tetovaža - upravo njeno delo.

5. Ne sledi pravila

Iako je fatalna manekenka alergična na gluten, te bi trebalo da vodi računa o ishrani, ona se vodi metodom "jedi šta ti se jede".

- Kad žudim za nečim nezdravim, pojedem ono što mi prvo padne na um. Ukoliko je to hamburger - jedem hamburger, ukoliko je to pomfrit - jedem to. Ne uskraćujem ništa sebi - istakla je, a prenosi "Niood".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ako želite da imate negovano lice kao Hejli Biber, evo trika

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona