• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sedam puta se izborila sa rakom, a sada nosi krunu misice: Ko je Ajmani Gadafi, devojka o kojoj bruji planeta?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ulični fotograf je slučajno naišao na nju na ulicama Milana, a od tada je internet "lud" za njom

  • 0

Edoardo Girardin je italijanski fotograf, koji često svoju veštinu sa foto-aparatom voli i da podeli sa običnim prolaznicima na ulici.

Tako redovno objavljuje snimke kako prilazi ljudima koji mu zbog stajlinga, autentičnosti i lepote zapadnu za oko. Zatim im se predstavi i ponudi da naprave jedan kratak fotošuting na ulicama grada u kom se nalazi, a kasnije im te fotografije pokloni i rado pokaže svojim pratiocima.

Kada je po istom šablonu prišao jednoj prelepo odevenoj devojci i sa njom obavio fotošuting, nastao je video koji je odjeknuo internetom. Priča koja je bila pratila njihovo fotografisanje je ono što mu je donelo milione pregleda i o kojoj je brujao ceo "TikTok".

Pozdravio ju je i pitao da li govori engleski, a kada je ona začuđeno odgovorila da govori, Eduardo je nastavio:

- Zovem se Eduardo i fotograf sam. Ukratko, idem svuda po Italiji i fotografišem portrete ljudi. Obožavam tvoj stajling i kako izgledaš, zato bih voleo da te fotografišem, naravno besplatno, i poslao bih ti ih kasnije - rekao je fotograf, ne znajući ko je dama koju je upravo zaustavio.

Ona je potvrdila da je zainteresovana, a onda se predstavila.

- Može. Da li ti je problem, tačnije da li ti kvari nešto to, što sam ja mis Libije? - nasmejala se devojka.

Na to je Eduardo odgovorio da nije znao i da, osim ako njoj nije problem, njemu ne pravi razliku i da mu je veoma drago.

Tako su se upoznali misica Ajmani i Eduardo. Nakon par fotografija njenog divnog profila, Ajmani je započela da mu govori ponešto o svom životu. Naime, došla je u Milano na razgovor sa "Vogom", a kasnije odlazi u Madrid, kako bi "Wikipedia" mogla da napiše njenu biografiju. Ajmani je ovogodišnja mis Libije i nije bila naročito medijski ispraćena, ali nakon nekoliko kratkih rečenica u videu ovog fotografa, koji je pronašao "blago" na štiklama u Milanu, postala je prava senzacija, o kojoj ljudi žele da čuju što više.

@edoardogirardin STREET PHOTOGRAPHY / AIMANI ♬ suono originale - edoardogirardin

Pa, ko je ova dama, o kojoj govori ceo svet?

Ajmani Gadafi je u par reči uspela da pokaže da podjednoko ulaže u modeling, koliko i u svoje studije. Popularnost ove 23-godišnjakinje u rođenoj zemlji ju je dovela do titule Miss Libije, kada je naglasila da je njen život ujedno dosta posvećen pomaganju drugima.

Ajmanijev životni put nije bio tako lak. Otkrila je da je preživela i rat u Libiji i da se borila protiv raka i to ne jednom, već velikih sedam puta. Uprkos ovim ogromnim izazovima, Ajmanin osmeh je širi nego ikad.

Želja da pozitivno utiče na svet je veća od svega, naročito kada je u pitanju pomaganje deci i bespomoćnima. Otkako je krunisana za mis Libije 2023. godine, Ajmani je otvorila vrata brojnim prilikama, poput saradnje sa velikim časopisima i modnim kućama.

Iako je Ajmani Gadafi sada istaknuta javna ličnost, detalji o njenim roditeljima i porodici ostaju obavijeni velom misterije. Ona je prilično privatna o svom ličnom životu, što bi moglo objasniti zašto su dostupne ograničene informacije o njenoj porodici. S obzirom na njeno nasleđeno prezime, verovatno je da su njeni roditelji iz Libije, navodi "Wikikida.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vanja Vulin Ivošević: Slikanje je igra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona