• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Prijatelji su joj nudili operaciju kako bi smanjila kilograme": Žena Pirsa Brosnana hrabro prolazi kroz osude

Vreme čitanja: oko 2 min.

U njegovim srcu ne postoji nijedna druga, te redovno podseća svet kako je ona za njega "najlepša žena, koju su njegove oči videle"

  • 1
Keely Shaye Smith Foto: Jen Lowery/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za glumca Pirsa Brosnana možemo slobodno reći da je kao vino - što je stariji, to lepše izgleda. I u mladosti je bio jako lep čovek, a sede koje su mu se pojavile, samo mu daju još veći izgled zavodnika.

I svi su bili oduševljeni kada se oženio Kili Šaj Smit, sa kojom deli dobro i loše već decenijama.

Rođena je 25. septembra 1963. godine u Kaliforniji, a želju da svetu pokaže svoje talente, pokazivala je još od malih nogu. Rasla je u pravu lepoticu, ali pored zavodljivosti, mlada Kili se mogla pohvaliti i talentom za pisanje, glumu i modeling.

Vešto, uspela je da zagazi u svet novinarstva, glume, pa i modelinga. Od svega, najviše joj se dopalo novinarstvo, što je postalo njena glavna profesija.

Ipak, kako godine prolaze i mi se menjamo, pa ništa drugačije nije i sa njom - ona je dobila na kilogramima, zbog čega je znala da primi brojne kritike. Javnost je smatrala da "čovek poput Pirsa Brosnana ne treba pored sebe da ima ženu koja je dozvolila da se toliko zapusti, jer mu time kvari ugled".

On, ipak, nije bio njihovog mišljenja. Njegov odgovor je da svi prirodno starimo, menjamo se i da je to njen put.

- Prijatelji su joj nudili operaciju kako bi smanjila kilograme, ali meni to ne smeta jer volim njene obline. U mojim očima ona je najlepša žena i zato što vodi računa o našoj deci - izričit je bio Brosnan.

Gledajući aktuelne slike gospođe Brosnan, zaboravlja se da je ona u mladosti bila manekenka i glumica, a da su je redovno pratili i na televiziji.

Sa slavnim glumcem se srela 1994. godine u Meksiku, za kojeg je tad rekla da je bio očaravajući i da je imao nestašnu iskru u očima, a svoju ljubav su krunisali 2001. godine u Irskoj, piše "People".

Prošlog meseca joj je za jubilarni 60. rođendan poklonio 60 crvenih ruža "za njegovu ženu sa braon očima".

Da podsetimo, irski glumac iza sebe ima brak iz kojeg ima troje dece, a njih je zauvek napustila majka i supruga pošto je obolela od raka. Dugo nije verovao da se ponovo može zaljubiti, ali mu je deset godina mlađa Kili, vratila osmeh na lice i bila prava podrška u teškim trenucima.

A to je, istinu govoreći, najvažnije od strane partnera: da je uvek tu kao podrška i da kroz život prolazite i bure i sunčane dane.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džon Sevidž: Srpska kinematografija je izvanredna

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Hogar

    21. oktobar 2023. | 09:18

    KAD COVEK VOLI ZENU......

    Podelite komentar