• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Prljavi ples" ju je proslavio, bila u vezi sa slavnim glumcem, jedan nesmotreni tren ju je udaljio od kamera

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženifer Grej je imala zaista buran život

  • 0
Jennifer Grey Foto: Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia

Dženifer Grej je američka glumica koja je našoj javnosti najpoznatija po ulozi Bejbi u "Prljavom plesu".

Ona je rođena 1960. godine od roditelja glumaca jevrejskog porekla. Pohađala je privatnu školu na Menhetnu za ples i glumu, a posle njenog završetka upisala je pozorišnu školu koja je trajala još dve godine. Dok je čekala da dobije uloge, bila je konobarica.

Ipak, sreća joj se brzo osmehnula jer je 1986. godine dobila prvu ulogu, a opravdavši tu ulogu zadobila je poverenje za glavnu ulogu u mjuziklu "Prljavi ples", u kom je igrala sa Patrikom Svejzijem.

A onda se desilo nešto što ju je udaljilo od kamera. Otišla je na operaciju nosa koja joj je više odmogla nego pomogla.

- Ušla sam u operacionu salu kao poznata, a izašla sam kao anonimna - rekla je jednom prilikom, prenosi "Vikipedia".

Čak je u jednom trenutku razmišljala da promeni ime i da počne karijeru iz početka, ali to ipak nije uradila. Bila je gost u mnogim serijama, ali ni u jednoj nije imala zapažen nastup.

Pre premijere pomenutog mjuzikla doživela je saobraćajnu nesreću u Severnoj Irskoj. Naime, Metju Broderik, sa kojim se tajno viđala, usled umora zaspao je za volanom i prešao u drugu traku. Udes je Dženifer naneo povrede kičme.

Nekoliko godina kasnije, oprobala se u jednom muzičkom takmičenju, ali je pred početak snimanja želela potvrdu lekara da je s njenim telom sve u redu, uzimajući u obzir automobilsku nesreću. Tad je otkriveno da joj je kičmena moždina iskrivljena, pa joj je hirurg postavio titanijumsku ploču u vrat kako bi je stabilizovao.

Nažalost, u tim pregledima je na magnetnoj rezonanci viđeno da u njenoj štitastoj žlezdi ima - bela tačka. Utvrđeno je da bio kancer koji je srećom brzo viđen i uklonjen.

Kada je reč o ljubavnom životu, bila je u ljubavi sa Džonijem Depom, ali je njeno srce "ukrao" režiser Klark Greg, za kog se udala 2001. godine i sa kojim je dobila ćerku Stelu. Nažalost, 2020. godine par je objavio da se sporazumno rastao.

Pre nekoliko godina je priznala da želi više da se poveže sa judaizmom.

- Volim što sam Jevrejka. U poslednjih nekoliko godina sam postala mnogo više Jevrejka i shvatila sam da mi je to potrebno - rekla je Dženifer

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona