• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

U anketi je proglašena za najatraktivniju ženu sveta, a danas je gledamo u hit seriji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mišel Kigan polako ali sigurno pronalazi svoje mesto pod suncem

  • 1
Mišel Kigan Foto: Instagram/michkeegan

Ljubitelji serija već su čuli za hit ostvarenje "Ako me prevariš" (Fool me once) u produkciji "Netfliksa". Veliku pažnju javnosti privukla je i glavna glumica Mišel Kigan, koja igra Maju Stern.

Mišel je rođena 1987. godine. Britanska je glumica koja ima poreklo iz Irske, ali i sa Gibraltara i iz Đenove. To može da objasni njen maslinastotamni ten koji nije karakterističan za inače svetle Britance, ali i posebna lepota njenog lice. Odrasla je u velikoj porodici, uz brata i sestru.

Ona je posle završene srednje škole pohađala Mančestersku školu glume, pa, dok je nju završavala radila je kad agent za čekiranje na aerodromu u ovom gradu. Kada je počela da ide na audicije, krajem 2007. godine posle druge audicije je dobila i prvu ulogu Tine Meklntajer i tako ostavila iza sebe oko 900 prijavljenih ljudi na audiciji. Ipak, posle čak šest godina snimanja, ona je rešila da napusti lik Tine u seriji i bude spremna za nove izazove, piše "Vikipedija".

Debitovala je i na radiju i to 2009. godine kao voditeljka. Zavredila je veliku pažnju javnosti, pa se nekoliko puta našla na naslovnoj strani FHM časopisa. U anketi koju je časopis radio, 2010. i 2011. godine je proglašena za 30. odnosno 26. najseksepilnijih žena od 100 na listi. I posle dve godine zauzela je visoko četvrto mesto, a 2015. godine je i odnela pobedu "popevši" se na prvo mesto.

Te godine je i počela više da se pojavljuje u serijama sa manjim brojem sezona. Ipak, najveću pažnju na svoj glumački talenat skrenula je igrajući u seriji "Ako me prevariš" koja ima samo osam epizoda, a koja je rađena po motivima iz istoimene knjige Harlana Kobena.

Kada je reč o ljubavnom životu, Mišel je bila u vezi sa pevačem grupe "The Wanted". Verili su se 2011. godine, ali su naredne godine raskinuli veridbu.

Ubrzo je sreću pronašla pored glumca i modela Majka Rajta, za kog se i udala 2015. godine i sa kojim je u srećnom braku, piše "The famous people".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koju srpsku glumicu biste voleli da vidite u reklami za veš?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Nenad

    29. januar 2024. | 08:32

    Odlična glumica, Izgleda lepo, svežo, bez zahvat aiz nanoklinike, lepo priča, pametna je, postače jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu. Samo da joj legnu uloge da ne krene da snima smeće

    Podelite komentar