• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko su najplaćenije srpske sportistkinje: One su među onima koje su najviše zaradile tokom karijere

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ugovori koje su potpisivale su zaista pozamašne svote

  • 0
Sportistkinje, Tijana Bošković (odbojka) Ana Ivanović Olga Danilović Jelena Čanković (fudbal) Milena Rašić (odbojka), Milica Mandić Foto: MN Press/Nebojsa Parausic, Instagram/anaivanovic/milenarasic, Tanjug / AP, Nikola Tomić, Milena Đorđević

Da su sportisti dobro plaćeni, to nije više nepoznata činjenica. I oduvek su sportisti bolje plaćeni nego njihove koleginice. A onda je jedna informacija može se reći preplavila javnost. Srpska reprezentativka u odbojci, Tijana Bošković, potpisala je najskuplji ugovor u istoriji ovog sporta. Njen ugovor je potpisan na 2.5 miliona evra po sezoni.

To nas je navelo da napravimo listu najplaćenijih srpskih sportistkinja.

Milena Rašić

Kao Tijana Bošković, i njena koleginica iz reprezentacije Milena Rašić, koja je igrala na poziciji blokera, se smatra za sportistkinju koja ima pozamašnu svotu novca na računu. Naime, prema "Buzz learn" ona je zaradila oko 1,3 miliona dolara. Sada odmara pored muža i ćerke, čekajući uskoro novog člana porodice.

Jelena Čanković

Ona je 2022. godine potpisala trogodišnji ugovor sa legendarnim Čelsijem za rekordnu sumu novca. Ona je 2021. godine proglašena za najbolju srpsku fudbalerku, a njeno bogatstvo se procenjuje na najmanje milion dolara.

Ana Ivanović

Iako više aktivna sportistkinja, bivša teniserka prednjači u zaradi od sporta. Ana Ivanović je prema "Celebrity net worth" zaradila u karijeri verovali ili ne 16 miliona dolara. Podsetimo, ona u karijeri ima osvojen jedan grend slem u Parizu.

Olga Danilović

Evidentno je da je tenis koliko skup sport, isto tako i onaj u kojem se dobro zarađuje od turnira. Olga Danilović, iako je tek napunila 23 godine i godine uspeha je tek očekuje, ona je do sada, prema "All famous birthday" zaradila pet miliona dolara.

Milica Mandić

Naša proslavljena taekvondistkinja je tokom karijere zaradila oko pet miliona dolara prema "All famous birthday". Podsetimo, jedina je naša sportistkinja koja je odbranila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Trenutno uživa u porodici, pošto je nedavno dobila dete.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović koja trenira u helankama će vam ulepšati dan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona