• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo u "Najvećoj ljubavnoj priči koja nikad nije ispričana": Kako joj je Ben Aflek pomogao da zavoli sebe

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U dokumentarcu Dženifer deli sirove i emotivne uvide u svoj odnos sa Benom

  • 0
Ben Aflek Dženifer Lopez Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana" je dokumentarac koji beleži život multimedijalne zvezde Džej Lo. Dženifer Lopez je podelila svoje putovanje izlečenja i ljubavi prema sebi izdavanjem svog novog albuma "This Is Me... Now". Da bi dala ličniji osvrt na poslednjih 20 godina svog života i ponovo pokrenutu romansu sa suprugom Benom Aflekom, zvezda je takođe objavila prateći vizuelni film, "Ovo sam ja... sada: ljubavna priča", a ovaj novi je njegov svojevrsni nastavak.

Autobiografska priroda muzike koju stvara i tabloidna slika o njoj, koja joj je i učvrstila slavu, uvek su bile dve suprotne strane žene koja se "nikada nije osećala dovoljno dobrom".

U dokumentarcu, Dženifer deli sirove i emotivne uvide u svoj odnos sa Benom.

Ben je jednako iskren kao Dženifer u dokumentarcu, priznajući da u početku nije želeo da njihova obnovljena veza bude "svuda po Instagramu".

On se takođe indirektno dotiče svoje borbe sa alkoholizmom, govoreći kako je shvatio da "nema dovoljno alkohola u prodavnici pića" koje će mu doneti sreću.

- Ono što je on rekao i što je video u meni, i u šta me je naterao da verujem o sebi, dolazi samo iz ljubavi. Zato što me niko drugi nije mogao naterati da to vidim o sebi. Veoma je dirljivo. Zato što nisam mnogo razmišljala o sebi, pa ni svet nije mnogo mislio o meni - rekla je Dženifer u jednom delu.

Dženifer je takođe govorila o tome kako joj je Ben poslužio kao muza za njen novi album i da je svom timu dala na čitanje rukom pisana ljubavna pisma od Bena koja su inspirisala album.

Ljubavna priča para započela je 2002. godine kada su izlazili na snimanju filma "Devojka iz Džerzija". Verili su se sledeće godine, ali su raskinuli 2004. Vratili su se jedno drugom u julu 2021, venčavši se samo godinu dana kasnije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona