• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je Dženifer Flavin: Silvester Stalone je njen lik nosio na ramenu, pa zamenio drugom tetovažom

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljubav na prvi pogled okončala se pismom, ali je uspela da mu oprosti

  • 0
Silvester Stalone Jennifer Flavin Foto: Shutterstock

Silvester Stalone se smatra blagom Holivudskih filmova, a iako nam je prva pomisao na njega, kako staje u gard u borilačkim filmovima, glumac sve češće pokazuje svoju nežniju, porodičnu ličnost.

Mnogi kažu da "stari dobro kao vino", ali definitvno pažnju uzima njegova supruga kada se pojavi pored njega, pored ćerki, naravno.

Ali, ko je ova lepotica čije je srce osvojio hrabri "Roki"?

Dženifer Flavin je rođena 14. avgusta 1968. godine u porodici sa još šest braće i sestara.  od sedmoro dece. Imala je 11 godina kada je njena majka postala udovica i morala je sama da podiže svu decu. Dženifer retko govori o svojoj porodici i kakvo je bilo detinjstvo, ali se rano osamostalila i složno, sa braćom i sestrama pomagala majci.

Nakon završene srednje škole je počela da se bavi manekenstvom. Sa 19 godine je počela da stvara kontakte sa agencijama.

Godine 1988. godine, Dženifer je upoznala Silvestera Stalonea u Kaliforniji u restoranu, kada je oboje trebalo da budu prisutni na snimanju jedne rijaliti-emisije. Kasnije se Dženifer pojavljuje i u petom delu "Rokija".

U vezi su bili sve do 1994. godine, kada joj je Stalone napisao pismo u kojem je rekao da ima aferu s modelom Dženis Dikinson i da je otac njene bebe. Međutim, iako su testovi očinstva pokazali da nije otac, veza je okončana. Godinu dana kasnije su se pomirali i dve godine kasnije se venčali u Londonu.

Zajedno imaju tri ćerke, a jedna od njih je već uplivala u glumačke i manekenske vode.

Trenutno je suvlasnica kompanije koja prodaje preparate za negu kože, piše "Wikipedia".

Silvester je do nedavno imao njen lik istetoviranog na ramenu, ali je onda prekrio likom svog psa. Ovo su mnogi tumačili kao potencijalnim rastankom, ali je on negirao. Glumac je rekao da je u pitanju bila greška pri tetoviranju koja se nikako nije mogla popraviti i da mu je svakako na umu da odradi drugu tetovažu njenog lika.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Možda je trebalo da budem umetnik": Da li ste znali da Silvester Stalone ume ovako dobro da slika?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona