• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je Tina Kunaki: Morala je da uči engleski da bi se bavila modelingom, dobila ćerku sa Vensanom Kaselom

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je svetski poznata manekenka, jako malo informacija ima o njenom privatnom životu

  • 0
Tina Kunaki Foto: Profimedia/SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tina Kunaki (26) dospela je u žižu javnosti kada se saznalo da je u vezi sa čak 31 godinom starijim Vensan Kaselom, inače bivšim mužem Monike Beluči. Lepa tamnoputa devojka nije se previše isticala u medijima, osim što je stalno bila u društvu sada već bivšeg supruga.

Ko je Tina Kunaki?

Ona je rođena 1997. godine u Tuluzu. Po očevoj liniji vodi poreklo iz Maroka, dok joj je majka sa Sicilije, piše "Vikipedija". Odrasla je pored mlađeg brata i starije sestre.

Iako je rođena u Tuluzu, porodica se preselila na obalu Baskijskog zaliva pa je do 15. godine živela u Bijaricu, blizu granice sa Španijom.

Upravo ta selidba joj je omogućila da se bavi poslom koji je sanjala još od malih nogu - manekenstvom. Dok je surfovala na plaži, primetila ju je jedna kompanija za surfovanje koja je dogovorila fotografisanje s njom. Ovo se smatra njenim počecima u svetu modelinga.

Tada je Tina shvatila da ovim poslom može da se bavi samo ako se preseli u neki veći grad, pa je posle završetka osnovnog obrazovanja, upisala gimnaziju u Madridu kada je i potpisala prvi ugovor sa manekonskom agencijom. Dobila je angažman u Londonu posle kojeg ju je put naneo u Njujork gde se priključila drugoj agenciji.

Morala je da nauči engleski jezik kako bi mogla da prihvata ponude, a nije se libila ni snimanja spotova i reklama. Njen jedinstven stil i elegancija osvajaju publiku širom sveta što je čini upečatljivom.

Vensana Kasela upoznaje u Bijaricu 2015. godine, kada je imala samo 18 godina, a godinu dana kasnije počinje njihova ljubavna priča. Iako se spekulisalo da su se razišli, oni su to demantovali, a 2018. godine su i stali na ludi kamen. Venčali su se tri godine kasnije na Atlantskim Pirinejima, a posle godinu dana su dobili ćerku Amazoni koja je njeno prvo dete, dok je Vensanu treće. Nažalost, njih dvoje su stavili tačku na brak u leto prošle godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona